Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

EGO brengt drie accu gadgets op de markt; omvormer, mistventilator en bouwlamp

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, dinsdag 28 maart 2023
50 sec


Tuin- en parkproducenten brengen meer en meer gadgets op de markt, ter versterking van hun huidige aanbod. De accu heb je immers al. Deze ontwikkelingen beschreven wij al in ons artikel 'Battle of the Batteries'. Ook EGO brengt dit voorjaar enkele aanvullende gadgets op de markt ter versterking van de huidige tuin- en parkmachines.


Importeur Stierman de Leeuw presenteerde de lifestyle gadgets half februari op een persevenement, waaronder een mistventilator, draagbare bouwlampen en een nieuwe omvormer.

Omvormer

EGO kende al een omvormer geschikt voor apparaten tot een maximum van 150 W. Vanaf volgende maand wordt daar ook de EGO Power+ Nexus Escape PAD5000E aan toegevoegd. Met drie USB -poorten van verschillende type en een 240V AC -stroomuitgang is de nieuwe Ego Power+ Nexus Escape in staat om meerdere vermogensapparaten op te laden of te voeden tot 500 watt. De zuivere sinusgolf maakt dat deze omvormer zelfs geschikt is voor de meest gevoelige apparaten.


Ventilator

De ventilator heeft een capaciteit van 50 m2. Met twee vernevelingsstanden en vijf blaassnelheden (700-2.350 L/s). De ventilator is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Met zijn doorsnee van 45 cm, heeft hij twee keer zoveel blaaskracht als een standaard ventilator van 50 cm, aldus Jurgen Albers van Stierman de Leeuw.


Jurgen Albers

Draagbare bouwlamp

De EGO Power+ draagbare bouwlamp is voorzien van vijf helderheidsinstellingen en opvouwbare panelen. De bouwlamp is eenvoudig mee te nemen en volgens EGO geschikt voor zowel sfeerverlichting als het verlichten van je klussen.


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER