Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Laat je hoveniersbedrijf groeien met Groenversneller masterclasses


Vakblad De Hovenier gaat groeiende hoveniersbedrijven verder op weg helpen. Kleine en middelgrote hoveniers die graag willen doorgroeien en daar vol op in willen zetten kunnen zich aanmelden voor Groenversneller: een programma dat masterclasses biedt aan de hand van verschillende thema's.

Onder begeleiding van bedrijfscoach Pieter Peelen gaan de bedrijven in zes sessies gezamenlijk werken aan een vijftal thema's: mens, klant, financiën, proces en strategie. Iedere bijeenkomst begint met een college rondom een actueel thema met leuke sprekers. Dit wordt gevolgd door de inhoudelijke masterclass en eindigt met een diner. De masterclasses zullen plaatsvinden op diverse locaties bij interessante bedrijven! Bijvoorbeeld in de Tuinen van Appeltern, bij Makita in Eindhoven, Perrot in Ede of Infogroen in Hazerswoude. Ook hier krijg je de kans te werken aan je netwerk.

Reportage in De Hovenier
Gedurende de looptijd van het programma kunnen alle deelnemende bedrijven gebruik maken van de kennis van de bedrijfscoach en zij kunnen online vragen stellen over alle onderdelen van de bedrijfsvoering. Het programma zal starten op maandag 11 oktober 2021, Vakblad De Hovenier volgt de vorderingen van alle bedrijven. Zij krijgen een reportage in het blad. HIER vind je de ervaringen van eerdere deelnemers.

Aanmelden
Dus, wil jij doorgroeien met je hoveniersbedrijf? Meld je hieronder aan om vrijblijvend wat extra informatie te ontvangen. Voor aankomend jaar zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.


Bedrijf
Contactpersoon:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Spam check: 4 + 10 =


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER