Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Open Deur Dagen: Meet the Experts!

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Sanne van der Salm, maandag 4 oktober 2021
140 sec


Het nieuwe evenement voor de ambitieuze groenprofessional

De eerste editie van de Open Deur Dagen komt eraan. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober 2021 presenteren meer dan 50 leveranciers van tuinmaterialen en machines hun complete assortiment, aanbiedingen en laatste noviteiten. De Open Deur Dagen bestaan uit een uniek concept. Niet op één centrale beurslocatie, maar op hun eigen thuislocatie openen exposanten tijdens deze 2 dagen de deuren voor bezoekers. De bezoeker krijgt op die manier een kijkje in de keuken van de exposant en kan het gehele assortiment bekijken en uittesten. bewonderen. Experts zijn aanwezig voor advies en uitleg van hun producten.


Kortom: het gaat niet om grote beurshallen propvol bezoekers, maar om veilige en kleinschalige bedrijfsbezoeken. Marco van der Salm van Grind Split Discounter, organisator van de dagen: 'Veel hoveniers gunnen zichzelf niet de tijd om zich vrijblijvend goed te oriënteren op nieuwe machines en producten. Terwijl dat juist veel kan opleveren voor hun bedrijf. Op beurzen zijn bezoekjes altijd kort en snel. Daarbij zijn beursstands te klein om alle machines of producten te tonen, laat staan dat je ze ter plekke even kunt uitproberen. Als je langsgaat bij het bedrijf, zie je echt alles en kun je er de tijd voor nemen. Tijdens de Open Deur Dagen ben je overal welkom en kun je op één dag doelgericht een rondje maken bij meer dan 50 bedrijven.'

Wat kunnen hoveniers en groenvoorzieners deze dagen verwachten?
• De deelname is gratis. Het is dus een laagdrempelige manier om in contact te komen met potentiële nieuwe relaties.
• Bezoekers komen langs bij de deelnemende bedrijven op locatie. Hierdoor zien zij direct hoe het eraan toegaat in de praktijk.
• Bezoekers kunnen demonstraties bijwonen en meedoen aan workshops en rondleidingen van de door hen geselecteerde bedrijven.
• Ook op het gebied van social media komen ervaringen, tips en voorbeelden aan de orde; denk aan een noviteiten- en aanbiedingenrubriek op de website.
• Bezoekers kunnen op de website een kaart vinden voor een efficiënt reisschema langs de deelnemende bedrijven.
• Bezoekers kunnen profiteren van diverse mooie beursaanbiedingen.
• Bezoekers kunnen collega´s uit hetzelfde vakgebied ontmoeten, waardoor hun kennis over de producten wordt verbreed.


'Bezoekers zijn ook welkom om op eigen houtje het magazijn te verkennen en alle producten te bekijken en vast te houden'

Deelnemers
Vakblad De Hovenier belde met Adezz, Donar Groen en Grind Split Discounter over hun deelname aan de Open Deur Dagen. Wat laten zij zien? Adezz laat weten het nieuwe distributiecentrum en hoofdkantoor voor Europa, met een totale oppervlakte van 24.000 m2, te laten zien, en daarnaast alle nieuwe items voor het seizoen 2022. Zo is er de mooiste trendy tuininrichting, speciaal voor de hovenier, en zijn er drie nieuwe showrooms, gevuld met de merken Adezz, Furns, Awood. Ralph van der Hulst van Donar Groen laat weten: 'Wij vinden het altijd leuk om mensen ons bedrijf te laten zien. En er is bij ons ook veel te zien voor de vakman. Onze voorraad leent zich uitstekend voor een leuke rondleiding voor jong en oud. Bezoekers zijn ook welkom om op eigen houtje het magazijn te verkennen en alle producten te bekijken en vast te houden. Bij ons staat de koffie klaar!'
Grind Split Discounter laat onder andere zwaar belastbare grindplaten zien, de gemakkelijk te plaatsen randbegrenzing Straightcurve en een nieuwe biologische groene-aanslagverwijderaar op basis van enzymen.


Ruim vijftig exposanten
Ruim 50 bedrijven uit het hele land doen aan deze editie mee, waaronder bekende namen als Telermaat, Rein Drost Machinehandel, Husqvarna, De Schans, Gebr Bonenkamp, Treebuilders, Voets Tractoren en Werktuigen, Matador, Greenmax, Wim van Breda, Adezz, Donar Groen, Gebr. Ezendam, Josta machines, Gerlasco, Etesia Henke, Van der Hoek technische groothandel en Grind Split Discounter. Op sommige locaties bevinden zich meerdere verschillende bedrijven.

Inschrijven
Meer informatie is te vinden op de website www.opendeurdagen.com. Het evenement verwelkomt alle ambitieuze groenprofessionals, en is voornamelijk op hoveniers, stratenmakers en groenvoorzieners gericht. De Open Deur Dagen zijn gratis te bezoeken. Aanmelden kan tot en met 6 oktober via de website van het evenement.

LEES OOK
Open Deur Dagen bij Telermaat Boskoop
29-09-2021 | NIEUWS
54 sec
Open Deur Dagen bij TreeBuilders
29-09-2021 | NIEUWS
39 sec
Open Deur Dagen bij ADEZZ
28-09-2021 | NIEUWS
26 sec
Welkom bij FURNS tijdens de Open Deur Dagen
27-09-2021 | NIEUWS
27 sec
Open Deur Dagen bij Gebr. Bonenkamp
01-10-2021 | NIEUWS
47 sec

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER