Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Just in Time levering van bomen en planten: hoe doe jij dat?

ADVERTORIAL
ONDERNEMEN
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Irma Nijenkamp, woensdag 29 mei 2024
126 sec


Altijd voorraad, maar liever niet teveel? Of helemaal geen voorraad? Hoe doe jij dat?
Zeker als het gaat om bomen en planten in je aanlegproject is een Just In Time levering heel belangrijk; Door minder voorraad te hanteren, bespaar je voorraadkosten. Dat maakt het tot een veelgebruikte voorraadbeheer methode.Het vraagstuk in de planning van veel hoveniers is; Wanneer kan ik het beste de planten bestellen en laten bezorgen, zodat alle beplanting - van vaste plant tot heester en bomen - op hetzelfde moment de grond in kunnen.

De ervaren en vakkundige beplantingspecialisten en planners van Olaf Nijenkamp Tuinplanten werken al jaren op deze manier voor hoveniers en geven je graag tips voor slim voorraadbeheer;

1. Voorraad? Zeker handig, maar duur

Het houden van eigen voorraad kost geld. Je ontvangt vaak volle kisten, maar na het plantseizoen blijven er vaak een paar planten over. Of bomen die langer staan en even niet de aandacht krijgen die ze wel nodig hebben. Resultaat? Uitval en winstderving.
Olaf Nijenkamp Tuinplanten is de plantenleverancier die snel kan leveren en aan wie je je voorraadbeheer vertrouwd kunt uitbesteden.


Jouw voordeel? Meer ruimte in je geldstromen, omdat je geen geld in overtollige voorraad hebt zitten. Maar ook; geen risico van uitval. Je verlegt de verantwoordelijkheid van de kwaliteit bij Olaf Nijenkamp Tuinplanten.

2. Een goede planning zorgt direct voor extra winst

Heb je een adviesgesprek gehad met je klant en is een offerte stap 2?
Dit is het moment om zorgvuldig te kiezen voor de juiste plantenleverancier die je de beste prijs kan geven en de maximale kwaliteit. Op dat moment kun jij sturen in je marge die je uiteindelijk wilt verdienen aan het groenproject.


Olaf Nijenkamp Tuinplanten is leverancier voor honderden hoveniers in heel Nederland die al jarenlang kiezen voor de complete levering en de bezorgservice; Olaf Nijenkamp Tuinplanten regelt namelijk ook gratis de bezorging van alle bomen en planten.
Jouw voordeel? Je kunt de beplanting vanachter je bureau regelen, je hebt zekerheid van je inkoopprijs waarmee je zelf kunt rekenen en je hebt geen extra kosten van ophalen en bezorgen van de beplanting. Reken maar uit hoeveel jou dat gaat schelen in je marge!


Je kunt de beplanting vanachter je bureau regelen, je hebt zekerheid van je inkoopprijs waarmee je zelf kunt rekenen en je hebt geen extra kosten van ophalen en bezorgen van de beplanting

3. Kies een leverancier die Just In Time levert

Heb je akkoord op je offerte en mag je de tuin gaan plannen? Mooi!
Nu gaat het bestelproces beginnen van al je materialen en beplanting. Het concept van Olaf Nijenkamp Tuinplanten is al jaren heel transparant en gemakkelijk mee te werken; deze week voor donderdag 12:00 uur bestellen is gegarandeerd volgende week planten. En dat het hele jaar.


Olaf Nijenkamp Tuinplanten regelt vervolgens alles voor een perfecte aflevering. Zij gaan al je bomen en planten bestellen bij de kwekers zodat het 'vers' binnenkomt in het eigen distributiepunt in Raalte. Daar worden de projecten verdeeld en verpakt zodat de chauffeurs snel op pad kunnen om de planten en bomen te bezorgen.

Elk aanlegproject wordt apart verpakt en de planten krijgen een etiket.
De hoveniers op locatie weten direct waar ze welke planten neer moeten zetten en hoeveel ze op de vierkante meter kunnen planten. Jouw voordeel? Tijdwinst voor je medewerkers. Olaf Nijenkamp Tuinplanten zorgt daarnaast ook voor boompalen, mest of potgrond. Wel zo gemakkelijk en juist ja... dat scheelt ook weer tijd.


Weten hoe dit werkt?

Weten hoe dit het beste werkt? De plantenspecialisten van Olaf Nijenkamp Tuinplanten beschikken over een enorme dosis ervaring en vakkennis van bomen en planten, maar ook over een strakke planning en de juiste, veilige bezorging. De website www.olaf-nijenkamp.nl geeft een mooie uitleg van de voordelen en je kunt gelijk bladeren in de grote webshop.


LEES OOK
Waarom kies je voor Olaf Nijenkamp?
01-05-2024 | ADVERTORIAL
108 sec
Drie geraniumtoppers die geen Rozanne heten
03-05-2024 | NIEUWS
63 sec

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER