Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Van der Haeghe nieuwe importeur voor Robotmaaier merk Segway én Ambrogio

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, vrijdag 17 november 2023
76 sec


Per 1 november 2023 is Van der Haeghe de nieuwe importeur van de robotmaaiers van Segway Navimow voor de Nederlandse markt. Kort daarop volgt vanaf 18 december het importeurschap voor de robotmaaiers van Ambrogio.

Segway navimow H3000E
Segway navimow H3000E

Eerder lag de distribiteur van Segway robotmaaiers bij Rogue Distribution. In goed overleg met hen en de fabrikant is overeengekomen dat vanaf begin deze maand de robotmaaiers worden vermarkt door Van der Haeghe. De voorraad machines en onderdelen zijn van de vorige distribiteur overgenomen, zodat de service gewaarborgd blijft.

Ambrogio

Ambrogio wordt op dit moment in Nederland door EuroGarden vermarkt. EuroGarden wil echter verder met onder andere Cramer. Ook hier is daarom in goed overleg contact gezocht met Van der Haeghe. Johan Teeuwen van EuroGarden: 'We focussen ons op een correcte overgang van service met garantie van leveringen. Wij gaan verder met meer focus op onze grote merken.' Salesmanager Wim van Daelen: 'In België zijn wij al distributeur van Ambrogio dus voor ons was dit een logische uitbreiding.' Andere merken onder de vlag van Van der Haeghe zijn onder andere: Iseki, Ferris, Köppl, Addax, Redexim, Simplicity en Snapper.


Introductie in Hardenberg

Op de Groene Sector Vakbeurs begin januari 2024 in Hardenberg, zal de landelijke introductie naar het publiek zijn. Salesmanager Wim van Daelen zal voor de Segway producten het aanspreekpunt zijn. Van der Haeghe zal ook het aanspreekpunt zijn als het gaat om technische support en de levering van onderdelen voor zowel Segway robotmaaiers als Ambrogio.


Van der Haeghe zal ook het aanspreekpunt zijn als het gaat om technische support en de levering van onderdelen

Segway

Segway is onderdeel van Ninebot, wat ook bekend is van de Segway scooters. Sinds enige jaren zijn er al Navimow robotmaaiers op de markt gebracht. Segway is in tal van landen al in zeer korte tijd een snelgroeiend merk geworden.


Verschillende modellen

Er zijn 4 modellen beschikbaar tot 3000m2 en met hun 54 dB(A), zijn het de stilste maaiers op de markt. De maaiers werken via het RTK-systeem en dus zonder begrenzingsdraad. Vijf veiligheidssensoren detecteren de omgeving op obstakels en door het combineren van gegevens van meerdere sectoren, kunnen complexe terreinen efficiënt gemaaid worden. Ook zijn de Navimows voorzien van een anti-diefstal locatiesyteem. De bediening gaat eenvoudig via een app op de telefoon.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER