Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Gemeente Wijk bij Duurstede zoekt meewerkend voorman/-vrouw Groen (36u)

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
vrijdag 8 september 2023
240 sec


Solliciteer uiterlijk zondag 24 september, standplaats Wijk bij Duurstede, salaris 2.295 - 3.323

Heb jij groene vingers en zoek je een afwisselende baan met uitdaging? Werk jij graag buiten, maar vind je het ook leuk om voorbereidende coördinerende taken uit te voeren? En vind jij het leuk om bij te dragen aan een mooie en groene leefomgeving voor de inwoners van Wijk bij Duurstede? Word dan onze Meewerkend Voorman/-vrouw Groen!


Zo maak jij het verschil

Jij zorgt samen met je collega's voor een goede uitvoering van de groenwerkzaamheden. Voor elke taak of project zijn werkomschrijvingen en normgetallen aanwezig. Samen met de coördinator zorg jij ervoor dat deze werkzaamheden goed worden ingepland en goed worden voorbereid, zodat jij met jouw team de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk en volgens de afgesproken kwaliteit kan uitvoeren.


Jij houdt van afwisseling en bent positief ingesteld. Je vindt het niet alleen leuk om zelf actief bezig te zijn in de buitenlucht, maar je bent ook graag het eerste aanspreekpunt voor jouw team en voor inwoners tijdens werkzaamheden of als je meldingen afhandelt. Jij en jouw team weten het beste wat er leeft in de woonwijken. Jij luistert en ziet wat er aan de hand is in de wijken en bespreekt dit met de coördinator groen. En natuurlijk, als jij onderweg onveilige situaties ziet of afval ziet liggen, dan los je dit gelijk op of je zorgt weer snel voor een veilige situatie.

Dit ga je doen

Jij bent, samen met de andere Voorman Groen, verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de groenwerkzaamheden door de serviceteams Groen. De opdracht hiervoor krijg jij van de coördinator Groen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers uit jouw team.
In ons digitale systeem registreer jij de voortgang van de werkzaamheden en je bespreekt deze met de coördinator groen. Je controleert of de gegevens en normgetallen correct zijn.
Als voorman ben jij ook het eerste aanspreekpunt voor onze inwoners. Je kan worden aangesproken tijdens de werkzaamheden, en als voorman handel jij ook meldingen en verzoeken af die zijn binnengekomen.
Je denkt proactief mee om de samenwerking met de andere serviceteams, de aannemers, team Schoon Wijk en bewoners zo soepel mogelijk te laten verlopen.
De onderhoudswerkzaamheden die jij uitvoert bestaan uit: het snoeien van heesters en bosplantsoen, knippen, schoffelen en inplanten. Daarnaast voer je bijkomende werkzaamheden uit zoals: veiligheids- en verkeersmaatregelen, opruimwerkzaamheden, water geven, bladblazen, boompalen plaatsen etc. Ook kan je worden ingezet voor ondersteuning bij evenementen, calamiteiten, storingen en bij schoonmaakrondes.
Tijdens de werkzaamheden maken jij en je collega's van de serviceteams gebruik van divers materieel, zoals: werkbussen, vrachtwagen, tractoren, hoogwerkers, bladblazers, motorzagen, de mulchmachine en pompen.
We hebben een calamiteitendienst (24/7) en een gladheidsbestrijdingsploeg. In principe zijn deze werkzaamheden vrijwillig is er voldoende bezetting, maar je kan hiervoor bij te lage bezetting (incidenteel) worden opgeroepen. In dat geval krijg je hiervoor een extra vergoeding.


Zo ziet je dag eruit

Jouw werkdag begint om 7.15 uur. Je neemt samen met je team de werkdag door, pakt een bak koffie en dan ga je naar de klus toe. Je luncht samen op de gemeentewerf en om 16.00 uur ben je weer terug op de werf, als het werk af is natuurlijk. Hierna ruim je alles weer netjes op en zorg je ervoor dat je spullen er weer netjes uitzien. De werkdag eindigt dan om 16.15 uur.


Ons aanbod

We bieden jou een uitdagende, veelzijdige baan in een fijn en gezellig team met moderne gereedschappen en materieel. In 2024 betrekt de buitendienst de nieuwe gemeentewerf en milieustraat;
Het salaris bedraagt, afhankelijk van jouw opleiding, € 2.295 tot maximaal € 3.323 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 6);
Boven op je salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05%
Je kunt zelf kiezen of je bijvoorbeeld extra vakantiedagen koopt of dat je het budget uit laat betalen;
Uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en een reiskostenvergoeding. Wij zorgen voor een smartphone en laptop;
Veel opleidingsmogelijkheden; we denken met je mee en investeren graag in jou en jouw ontwikkeling;
Na een arbeidsovereenkomst voor een jaar bekijken we samen of we dit omzetten naar een vast contract;
Je start je werk vanuit de gemeentewerf, op loopafstand van het gezellige centrum van Wijk bij Duurstede.


Dit ben jij

Je hebt een opleiding in groen- en cultuurtechniek afgerond of je hebt dit werkniveau doordat je ruime ervaring hebt in het groenonderhoud;
Je hebt minimaal rijbewijs B;
Je bent digitaal vaardig; je hebt ervaring met e-mail, Word en Excel en met ArcGIS of een ander beheersysteem;
Je hebt een servicegerichte instelling, wilt kwaliteit leveren en je hebt goede communicatieve vaardigheden;
Je hebt ervaring als voorman/-vrouw en vindt het leuk om het werk zo goed en efficiënt mogelijk te (re)organiseren. Een beetje weerstand kan je hebben, jij zorgt voor duidelijkheid en heldere opdrachten.
Je hebt liever groen en frisse buitenlucht om je heen dan dat je binnen zit. Je bent een aanpakker en maakt liever je werk voor die dag af, dan dat je de volgende werkdag nog een half uur terug moet komen.
Voldoe jij niet helemaal aan dit plaatje, maar ben jij er wel van overtuigd dat jij bij kunt dragen aan een mooie, schone en groene leefomgeving voor onze inwoners als onze nieuwe Voorman/-vrouw Groen? Geef dan aan in je motivatie waarom dat zo is!


Dit zijn wij: Groot genoeg om klein te blijven

De gemeente Wijk bij Duurstede bestaat uit de kernen Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek, heeft een groot agrarisch buitengebied en circa 24.000 inwoners. Wij zijn een relatief kleine gemeente, waar het fijn is om te wonen en te werken. Onze omvang zien we als voordeel. Je weet mét en voor wie je werkt en je ziet het resultaat van je werk in de praktijk tot stand komen. Wij vinden het belangrijk dat we elkaar goed kennen en het leuk hebben met elkaar.


Bij de gemeente Wijk bij Duurstede verwelkomen wij graag mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, overtuigingen en voorkeuren. We vinden het belangrijk dat jouw talenten en kwaliteiten worden benut en dat je met vertrouwen en plezier je werk kan doen. Verhalen van collega's over hoe het is om bij ons te werken vind je op www.werkenbijgemeentewijkbijduurstede.nl.

Dit zijn je collega's

Team BOR (Beheer Openbare Ruimte) bestaat uit een binnendienst en een buitendienst. De 35 medewerkers zijn werkzaam in het Huis van de Gemeente en op de Gemeentewerf en Milieustraat. Team BOR is verantwoordelijk voor al het beheer, toezicht en uitvoering op gebied van groen- en civieltechnisch onderhoud, afval en reiniging. Het onderhoud wordt gedeeltelijk uitbesteed aan aannemers en deels door onze eigen buitendienst uitgevoerd.


De buitendienst is opgebouwd uit drie Serviceteams: twee teams voor groenwerkzaamheden zoals snoeien, schoffelen, boomonderhoud en zaagwerkzaamheden, en één team voor 'grijs'-werkzaamheden zoals reiniging, bebordingen, straatwerk, transport en ondersteuning evenementen.

Als nieuwe Meewerkend Voorman/-vrouw Groen ga je deel uit maken van het Serviceteam Groen van team BOR.

Informeren & solliciteren

Kom jij onze buitendienst versterken? We zijn benieuwd naar jou! Upload je korte motivatie en cv via de sollicitatieknop: nieuwe link invoegen! Dit kan tot en met 24 september 2023. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op donderdagochtend 28 september, wil je hier vast rekening mee houden?


Heb je inhoudelijke vragen? Bel of mail gerust met Patrick van der Linden, teamleider BOR, via p.vanderlinden@wijkbijduurstede.nl of 06 - 18 34 56 03. Heb je vragen over de sollicitatie-procedure? Mail dan met personeel-en-organisatie@wijkbijduurstede.nl.

Solliciteer uiterlijk zondag 24 september

Solliciteer hier.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER