Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Hovenier, kom uit die bureaustoel - op naar Cuijk!

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, donderdag 21 september 2023
79 sec


Meesters in de Tuin, editie 2023: brain edition grootser met meer kennis

Bestel hier je tickets


Wie denkt dat Meesters in de Tuin staat voor mooie spullen, gezelligheid en goed eten, heeft uiteraard gelijk. Maar het evenement staat voor veel meer. Zo wordt er dit jaar nóg sterker ingezet op kennisdeling. Want, zo redeneert de organisatie geheel terecht, een florerende branche kan niet zonder kennis.

Op donderdag 12 oktober 2023 reizen weer heel wat hoveniers af naar het Inspyrium te Cuijk, voor een event dat wordt gedragen door drie pijlers: inspiratie, netwerken en kennis. De laatste pijler krijgt nu een steviger fundament. Wat voor boeiends kunnen we verwachten in het Inspyrium? 'Traditiegetrouw bieden we een volledig verzorgd programma aan met eten en drinken op meesterlijk niveau', aldus organisator Niels in 't Veen, die samen met zijn echtgenote Julienne aan het hoofd staat van het event. 'Met opnieuw een spectaculaire opening, een flinke verhoging van het aantal kennissessies en uitbreiding naar hal 3 willen we de bezoekers blijven inspireren.' Het evenement groeit dit jaar door naar een kleine 5000 vierkante meter inspiratie.

Koppiekoppie

Dit jaar wordt het evenement gebombardeerd tot brain edition, als een soort trailer. In 't Veen: 'Een echte highlight voor de hovenier is dat we flink gaan verruimen wat betreft kennissessies. We hebben de intentie om door te groeien naar 25 sessies, branchebreed, dus van natuurinclusief ontwerpen tot marketing en ondernemerschap.' Eerder maakte de organisatie al bekend opnieuw Jan van Setten als keynotespreker te hebben gestrikt. Julienne: 'We gaan meer de diepte in en kennis delen. Maar we faciliteren ook nog steeds het inspireren en netwerken. Naast Jan van Setten kunnen we nog een naam bekendmaken: niemand minder dan Nico Wissing, medeoprichter van NL Greenlabel, komt ook een kennissessie verzorgen.'Kom je bureaustoel uit!

De slogan van organisator Niels voor het komende evenement is: 'Kom nou eens je bureaustoel uit.' Niels: 'Ik vertelde het al eerder in dit blad, maar ik ben nog steeds van mening dat er een enorm tekort aan kennis is in onze branche. Dat ligt niet zozeer aan de hovenier, de tuinarchitect en de zwembadbouwer, maar vooral aan de snelheid van de ontwikkelingen in de markt. Die zijn bijna niet meer bij te houden. Daarom ben je het aan jezelf en je klanten verplicht om eropuit te gaan en up-to-date te blijven, hoe druk je het ook hebt.'

Tickets zijn nu hier te bestellen.


LEES OOK
Meesters in de Tuin zoekt verdieping
21-09-2023 | ARTIKEL
181 sec

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER