Nieuw terras bij De Luytervelde is smaak- en sfeervol, mede dankzij de tegels |
|
|
|
|
 |
| 53 sec |
Het vernieuwde terras van restaurant 'De Luytervelde' in Eindhoven is uitgevoerd met de GeoProArte-tegels van MBI De Steenmeesters. Vanwege de omvang van het terras is gekozen voor het extra grote formaat van 100x100cm. Dit zorgt volgens de leverancier voor een rustige en tegelijkertijd luxe uitstraling.
| Restaurant De Luytervelde terras met GeoProArte Concert Tabacco. |
Volgens culinaire gids De Lekker is het welkom altijd allerhartelijkst in de stijlvol ingerichte voormalige boerderij uit 1912. De ambiance van Restaurant ‘De Luytervelde’ in Eindhoven ademt gastvrijheid. Deze sfeer heeft men weten door te trekken naar de terrasomgeving. Voor de tegels is niet gekozen voor een ‘veilig’ kleurtje maar een uitgesproken bruin gemêleerde tint uit het GeoProArte spectrum van MBI Steenmeesters.
Beschermlaag
Het terras van een horecagelegenheid moet niet alleen sfeervol zijn, maar ook praktisch. Met zoveel bezoekers die over de vloer komen, is het een vereiste dat het terras bestand is tegen invloeden van buitenaf. Ondanks de ‘verweerde’ look, zijn de tegels volgens MBI dankzij de 4-voudige beschermlaag bestand tegen vuil, vlekken en weersinvloeden.
Grootse formaten
Grootse formaten zijn volgens MBI De Steenmeesters de laatste trend in sierbestrating. Met het extra grote formaat van 100x100cm krijgt het horecaterras bij De Luytervelde volgens het bedrijf een rustige en tegelijkertijd luxe uitstraling. Bij het restaurant in Eindhoven is gekozen voor de GeoProArte Concerto Tabacco.
|
Bedrijfsnaam: |
MBI De Steenmeesters |
|
Website: |
www.mbi.nl |
|
Contactpersoon: |
Luuk Jilesen |
|
Telefoonnummer: |
0383994252 |
|
E-mailadres: |
ljilesen@mbi.nl |
|
Heeft u ook een project dat een plekje in de schijnwerpers verdient? Dat kan! Klik op de link en vul het formulier zo compleet mogelijk in.
U kunt hier ook de mooiste foto's van uw project in kwijt
|
| LOGIN
met je e-mailadres om te reageren.
|
|
|
| Er zijn nog geen reacties. |
|