Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Gloednieuwe elektrische trilstamper van Tobroco-Giant

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Fleur Dil, maandag 19 september 2022
40 sec


De vakbeurs GroenTechniek Holland, die afgelopen zaterdag zijn laatste dag inging, is voor veel producenten en leveranciers in de groensector een uitgelezen moment om de nieuwste snufjes aan het publiek te tonen. Het Brabantse TOBROCO-GIANT liet er meerdere zien, waaronder een elektrische trilstamper.

De Giant elektrische trilstamper
De Giant elektrische trilstamper

Ook TOBROCO-GIANT is de weg naar verdere elektrificatie van hun machines ingeslagen. Zo zijn in de categorie stratenmakers gereedschap bijvoorbeeld de G2700E met riekbak en trilplaat binnenkort in elektrische versies beschikbaar. De elektrische trilstamper is ook één van de nieuwste vindingen. Op de GTH gaf Luuk van Kessel, accountmanager bij de machinefabrikant, graag een demonstratie. 'De trilstamper is echt gloednieuw,' vertelt Van Kessel. 'Wat we nu op de beurs laten zien is een prototype.'


Het apparaat beschikt over uitwisselbare accupakketten van Honda

Voor wie emissieloos wil werken is de machine een prima alternatief voor de brandstof gedreven trilstamper. Het apparaat, geschikt voor het verdichten van oppervlaktes, beschikt over uitwisselbare accupakketten van Honda, vertelt Van Kessel. 'Het handige hieraan is dat je de accu`s ook kunt gebruiken voor onze elektrische trilplaat.' Dat maakt het werken met verdichtingsmachines nog eens een stuk eenvoudiger. Voor wie interesse heeft moet nog even geduld hebben; de machine is in januari 2023 verkrijgbaar.

LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER