Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Uitreiking Gouden Gieter op vakbeurs Klimaat

AGENDA
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, dinsdag 24 september 2019
50 sec


Hoe gaan groenprofessionals om met waterproblemen veroorzaakt door klimaatverandering? Vakbladen Stad+Groen en De Hovenier zijn op zoek naar vakmensen die praktische, creatieve oplossingen hebben bedacht voor alledaagse problemen die veroorzaakt worden door klimaatverandering.


Beste praktisch toepasbare innovatie

Op donderdag 21 november belonen wij de meest innovatie groenprofessional met hét beste idee of product voor water gerelateerde klimaatproblemen met een heuse Gouden Gieter. Heftige regenval en aanhoudende droogte, de gevolgen van klimaatverandering ontgaat groenprofessionals niet. Tegelijkertijd zijn groenprofessionals innovatieve doeners en bedenken we in deze sector de mooiste oplossingen voor verschillende (water)problemen. Wij zoeken nu het beste praktisch toepasbare innovatieve idee voor problemen rondom water. Dit kan zowel over watertekorten gaan als waterberging, waterovervloed et cetera.

Uitreiking
De uitreiking vindt plaats tijdens de Vakbeurs Klimaat. Rond 15:00 wordt tijdens de borrel op feestelijke wijze de winnaar bekend gemaakt. De vakbeurs Klimaat staat volledig in het teken van klimaatverandering in de openbare ruimte, kortom een ideale gelegenheid om de Gouden Gieter uit te reiken.

Vakjury
De vakjury bestaat uit Hein van Iersel, hoofdredacteur Stad+Groen en De Hovenier, Dick Oosthoek, directeur Groenkeur, Lodewijk Hoekstra, tv-tuinman en voorvechter duurzame wereld, Egbert Roozen, directeur VHG en Ben van Ooijen, directeur-eigenaar Tuinen van Appeltern.


Genomineerden

Recent is in onze vakbladen een overzicht verschenen van de genomineerden tot nu toe. Zien we jouw innovatie of idee daar gauw tussen?


Meedoen!

Stuur jouw praktische tip of idee naar linde@nwst.nl om in aanmerking te komen. Jouw innovatie, product of idee kan je opgegeven tot en met 1 november.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER