Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Dit demonstreert Helthuis op de GTH Demo-Doe-Dag

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Linde Kruese, donderdag 27 juni 2019
94 sec


Op 2 juli zal importeur Helthuis Tuin en Parkmachines aanwezig zijn op de GTH Demo-Doe-Dag Maaien met maaiers van Ariens en Hurricane.

Ariens C60 multifunctionele zitmaaier
Ariens C60 multifunctionele zitmaaier

De Ariens C60 multifunctionele zitmaaier heeft een nieuw XRD maaidek. Dit is een opwaardering van het bekende interactieve mes-systeem dat bekend staat om het mooie maaibeeld in moeilijke omstandigheden. Deze is in een professioneel jasje gestoken. Door de herpositionering van de middenconsole en motorkap is er 40mm meer beenruimte gecreƫerd. Daardoor heeft de Ariens zitmaaier de ruimste instap en zitruimte in zijn klasse. De nieuwe Ariens C series heeft naast elektrisch inschakelbare messen ook een elektrisch inschakelbare PTO aan de achterzijde.

Ariens E36 mulch zitmaaier
Mulchmaaiers zijn vrijwel altijd uitgerust met een gesloten maaidek. Het gemaaide gras blijft dan circuleren in het maaidek en de aanvoer van gras is beperkt, waardoor je alleen kort gras kunt maaien. Ariens introduceert met de E36 een mulchmaaier met een open maaidek. Peter Helthuis, exclusief importeur van Ariens met Helthuis Tuin en Parkmachines, is enthousiast: 'Dit is momenteel de enige mulchmaaier met deze techniek.'

Ariens Ikon-X 42 zero-turn zitmaaier
De nieuwe Ariens Ikon-X 42 is overladen met professionele componenten. Het diepe, volledig gelaste hardstalen maaidek met drie messen is ontworpen voor een optimale luchtstroom en een mooi maaibeeld. Combinatie tussen de drie messen en extra toeren levert een beter maaibeeld op. De nieuwe comfortstoel met hoge rugleuning is voorzien van armsteunen. De Kawasaki tweecilinder motoren combineren geavanceerde technologieƫn, duurzaamheid, betrouwbaarheid en lage emissiewaarden.

Ariens Apex 52 zero turn zitmaaier
De nieuwe Ariens Apex 52 zero-turn serie heeft Kawasaki motoren, Hydro-Gear 3100 transmissie en een 4mm dik gelast hardstalen maaidek. Het voetbediende maaidek hefsysteem met veerondersteuning en instelbare maaidek druk is voorzien van een transport stand. Deze maakt het mogelijk om snel te wisselen van transport naar de gewenste maaihoogte.

Ariens Zenith 60' zero-turn zitmaaier
De Ariens Zenith zero-turn zitmaaier combineert hoogwaardige functies. Het ontwerp is gebaseerd op kerncomponenten van de Gravely Pro lijn. Dankzij het lage zwaartepunt en de tractie is de machine goed te hanteren op taluds.

Vari F700 Hurricane Hydro allesmaaier
De Vari F-700 Hurricane Hydro is een zelfrijdende ruwterreinmaaier voor het maaien van struikgewas, hoog onkruid, jonge boompjes en dichte begroeiing. Deze allesmaaier is bedacht en ontworpen voor gebruikers met veelvuldige behoeften, ook in extreme omstandigheden. Deze ruwterreinmaaier is voorzien van een hydraulische aandrijving met automatisch lock systeem. De twee zwenkwielen aan de voorkant zorgen voor extra wendbaarheid.

Vari F582 Hurricane Max multifunctionele allesmaaier
De Vari F-580 Hurricane Max is een multifunctionele allesmaaier bedacht en ontworpen voor veeleisende gebruikers met veelvuldige behoeften; ook in lastige omstandigheden tot wel 100cm hoog gras maaien. Deze multifunctionele machine kan eenvoudig omgezet worden van een ruwterrein maaier naar cyclomaaier, bezem of sneeuwschuiver door eenvoudig het aanbouwwerktuig te koppelen. Uitgerust met 3 voudige mesas-lagering wat het levensduur verhoogt bij extra belasting en een krachtige Honda viertaktmotor.Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
vrijdag 26 juli 2024
t/m maandag 29 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER