Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

De focus van Tuinvisie

ADVERTORIAL
PRODUCTNIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Eveline van Raaij, zaterdag 29 juni 2024
150 sec


Tuinvisie is producent, importeur en leverancier van een breed scala aan tuinproducten, waaronder betonnen en keramische sierbestrating, wallblocks en grind. Bij Tuinvisie staan we nooit stil, of het nu gaat om nieuwe producten, innovatieve technieken of interessante activiteiten. In dit artikel brengen we je graag op de hoogte van het laatste nieuws.


Verkiezing Hovenier van het Jaar

Afgelopen jaar introduceerden we met trots de verkiezing Hovenier van het Jaar, waarbij vakmanschap, creativiteit en groene dromen samenkomen. Het was een groot succes en we zijn blij te kunnen aankondigen dat we deze traditie dit jaar voortzetten. Deze verkiezing biedt een geweldige kans om de vaardigheden en toewijding van hoveniers in de schijnwerpers te zetten. Vanaf september kun je jezelf of een collega nomineren voor de titel Hovenier van het Jaar. Je kunt ook je klanten vragen om jou te nomineren.


Hovenier van het Jaar verkiezing
Hovenier van het Jaar verkiezing

Tuinvisie Academy

Ook zijn we in 2023 gestart met Tuinvisie Academy, een nieuw initiatief dat speciaal is opgezet om hoveniers zoals jou te ondersteunen en te inspireren. Door deel te nemen aan de Tuinvisie Academy versterk je je positie als hovenier en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche.


Als onderdeel van dit programma staat er voor woensdag 18 september een bezoek aan onze betonfabriek ingepland. Dit is een unieke ervaring, waarbij je een kijkje achter de schermen van onze geavanceerde productiefaciliteiten kunt nemen. Je kunt de hele reis, van grondstof tot eindproduct, volgen en krijgt inzicht in de nieuwste technieken en innovaties die wij toepassen.


Daarnaast staat er voor oktober een workshop bij in-lite in Gorinchem op de planning. Tijdens deze workshop vertellen we je alles over de producten van in-lite, kom je meer te weten over SMART-technieken en krijg je tips over het maken van lichtplannen.

Nieuwe steenpers

Tijdens het bezoek aan de betonfabriek krijg je ook onze nieuwe steenpers te zien, waarop onder andere al onze wallblocks en de Tremico-tegels en -stenen worden geproduceerd. De vervanging van onze steenpers was een flinke klus, die we in Hengelo hebben geklaard. We zijn trots op alle collega's die dit voor elkaar hebben weten te krijgen, en trots op de mooie, duurzame, klimaatadaptieve en oplossingsgerichte producten die we met deze topmachine van Hess kunnen produceren.


Grind in een split second afgezakt

Dit jaar hebben we weer een mooi assortiment van grind en split samengesteld, in verschillende kleuren en formaten. Daarnaast zijn er verbeteringen doorgevoerd in de kwaliteit, prijs en beschikbaarheid. Dit is te danken aan de mogelijkheid die sinds kort bestaat om grind en split af te zakken in mini- en bigbags op onze eigen locatie in Enter. Door dit zelf afzakken zijn de schakeltijden sneller, de doorlooptijden korter en hebben we meer controle over het proces. En daardoor kunnen we onze klanten weer gunstigere inkoopcondities bieden. Iets waar we trots op zijn!


Nieuwe productenseries

Ook binnen ons assortiment tegels, beton en keramiek zijn er veranderingen doorgevoerd. We hebben zowel nieuwe series toegevoegd als bestaande series verbeterd.


In de categorie keramisch hebben we vier nieuwe series geïntroduceerd:
• de Firenze-serie, een veelzijdige tegel met betonlook,
• de Cortona-serie, een elegante tegel met een prachtig kalksteeneffect,
• de Lucca-serie, een tijdloze tegel met een uniek leisteeneffect, en
• de Pistoia-serie, een tegel die geïnspireerd is op travertin, met een driedimensionaal effect en crosscut design.


In de categorie beton hebben we drie nieuwe series geïntroduceerd:
• de Nova-serie, een tegel die opvalt door zijn eenvoud en betaalbaarheid,
• de Serenio-serie, een moderne tegel die gekenmerkt wordt door een verfijnde geborstelde afwerking, en
• de Passiona-serie, een unieke tegel met een digitaal geprint design en subtiele genuanceerde uitstraling.


Daarnaast hebben we twee bestaande series naar een hoger niveau getild:
• de Estetico+-serie is nu voorzien van dubbele impregnering en hydrofobe eigenschappen;
• de Furora+-serie is dubbel geïmpregneerd, heeft nu ook een geborstelde afwerking en bevat volledig kleurechte materialen.Deze toevoegingen en verbeteringen verrijken ons assortiment en bieden onze klanten nog meer keuzemogelijkheden en kwaliteit. Vanaf nu ruimschoots op voorraad!

Inspiratiemagazine
Inspiratiemagazine

Inspiratiemagazine

En tot slot hebben presenteerden we in mei met veel plezier het allereerste inspiratiemagazine! Dit magazine is bedoeld om iedereen met een groen hart te inspireren en te informeren over alles wat er in de wereld van tuinen gebeurt. Het magazine is een bron van inspiratie voor tuinliefhebbers. We nemen ze mee in de tuintrends van 2024, laten ze kennismaken met enkele producten uit ons uitgebreide assortiment, delen tips per seizoen en bieden uitgebreide informatie in onze artikelen over de tuin van de toekomst. Gebruik ons magazine om je klanten te inspireren en te helpen om hun droomtuin werkelijkheid te laten worden.


We kijken ernaar uit om onze samenwerking de komende maanden verder uit te bouwen en te versterken.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER