Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

RUBI Slim-Serie breidt uit met nieuw G2-systeem voor snijden en zagen

NIEUWS
TUIN- EN PARKTECHNIEK
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, vrijdag 19 april 2024
59 sec


RUBI heeft het bestaande assortiment uitgebreid met een nieuw G2-systeem voor de TC-125 cirkelzaagmachine en Slim Cutter handsnijder. De TC-125 G2 moet zorgen voor een verbetering van de zaagcapaciteit dankzij het vernieuwde profiel van de geleiderail, in combinatie met de lagering. Door deze constructie is de machine stevig bevestigd aan de rail en kan deze alleen aan het begin of aan het einde van de rail worden geplaatst of verwijderd, aldus RUBI.


Het nieuwe ontwerp van de Slim Cutter G2 geleiders belooft een verbeterde ondersteuning voor handsnijders en een grotere zaagdiepte, terwijl het modulaire ontwerp flexibele aanpassingen mogelijk maakt voor diverse tegelformaten. Dit biedt een welkome oplossing voor het snijden van grootformaat tegels, die vaak een uitdaging vormen voor conventionele snijders en zaagmachines.

Met versterkte, stevigere en langere geleiders stelt de Slim Cutter G2 tegelzetters in staat om met slechts één enkele geleider tegels tot 120 cm lang te snijden of te zagen. Deze functionaliteit vergroot de mogelijkheid om tegels tot 360 cm lang en 10 mm dik recht of in verstek te snijden, wat voorheen vaak lastig was.

Met versterkte, stevigere en langere geleiders stelt de Slim Cutter G2 tegelzetters in staat om met slechts één enkele geleider tegels tot 120 cm lang te snijden of te zagen

G2 systeem

Het G2 systeem belooft een nauwkeurige snede en een precieze afwerking door de beperking van afwijkingen tot een minimum en het optimaliseren van de algehele prestaties. Bovendien vereenvoudigt dit systeem het opbergen en vervoeren van gereedschap door gebruik te maken van dezelfde geleiders voor zowel snijden als zagen. Dit vermindert het totale gewicht en volume, wat het comfort van professionals verbetert. In essentie biedt het G2 systeem een praktische en lichtgewicht oplossing voor het werken met grootformaat tegels.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
vrijdag 26 juli 2024
t/m maandag 29 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER