Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Afsluiting van VHG Business Versneller: een boost voor groenondernemers

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, zondag 14 april 2024
42 sec


Het VHG Business Versneller programma, een initiatief van de Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) in samenwerking met Business Lapps, is succesvol afgerond. Dit traject, gericht op hoveniers en groenvoorzieners in Noord-Nederland, bood ondernemers een kans om hun bedrijfsvoering te optimaliseren en te groeien in de competitieve markt.


Gedurende enkele maanden werden deelnemers door ervaren coaches begeleid in zes praktische bijeenkomsten. Hier leerden ze omgaan met uitdagingen in de markt en verbeterden ze hun strategieën en organisatiestructuur met tools als het Business Model Canvas en het Markt Keuze Model. De deelnemende hoveniers gesteund door een netwerk van medeondernemers, kregen zo de kans om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Business Versneller

Dankzij de financiële steun van partners kon deelname tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden, wat het programma toegankelijk maakte voor een brede groep ondernemers. De impact van de Business Versneller is duidelijk: deelnemers melden significante vooruitgang in hun ondernemingsvaardigheden en bedrijfsgroei.


Deelnemers ervaringen

Met de afsluiting van het programma reflecteren deelnemers positief op de opgedane kennis en ervaringen, en benadrukken de waarde van het netwerk en de praktische inzichten. Koninklijke VHG kijkt tevreden terug op een geslaagd traject en plant toekomstige initiatieven om de sector verder te ondersteunen en te innoveren.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER