Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Waarom kies je voor Olaf Nijenkamp?

ADVERTORIAL
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Irma Nijenkamp, donderdag 18 april 2024
109 sec


Olaf Nijenkamp, de plantenleverancier voor de hovenier

Met meer dan 30 jaar planten- en marktkennis weet Olaf Nijenkamp Tuinplanten de juiste kweker te vinden om elk beplantingsplan klaar te maken met de gewenste planten en bomen. Online staat een enorm groen assortiment dat wordt gekoppeld aan de juiste kweker.


Welke webshop gebruik jij voor je plantenlijst?

Er zijn de laatste jaren veel softwareprogramma's en webshops online gegaan, waardoor je misschien door de bomen het bos niet goed ziet. Laat je goed informeren over het juiste online platform. Ga in gesprek met een leverancier die weet hoe de processen lopen nadat je de bestelling hebt ingevoerd.
De ervaring leert; Online bestellen is vaak goed geregeld. Je krijgt een bevestiging van je order, maar dan? Wanneer kun je de planten verwachten? Compleet of in delen? Voldoet de maatvoering en de variëteit? En het transport? Doe je dit zelf of wordt het uitbesteed? Planten blijven kwetsbaar en vragen aandacht van de chauffeur. Allemaal vragen die je graag beantwoord wilt hebben in je kostbare tijd.
Olaf Nijenkamp Tuinplanten helpt je verder bij het hele bestelproces. De verkopers, inkopers en planners werken nauw samen. Zij hebben de plantenkennis, de ervaring van een online platform en koppelen dit aan een optimale logistiek. Zodra jij de planten en bomen gekozen hebt gaat Olaf Nijenkamp Tuinplanten voor je aan het werk. Op de achtergrond weliswaar, zodat jij verder kunt met het echte werk.


Logistiek is een speerpunt in serviceverlening van Olaf Nijenkamp Tuinplanten

Een strakke planning is essentieel voor de hovenier. Een aanlegproject bestaat immers niet alleen uit planten. Olaf Nijenkamp Tuinplanten houdt ook rekening met het tijdstip van bezorgen, zodat alle fases van aanleg en de levering van beplanting naadloos op elkaar aansluiten.
Het bestelproces is duidelijk en simpel. Bestel je deze week voor donderdag 12:00 uur? Dan kun je gegarandeerd volgende week planten. Door de inzet van eigen vrachtwagens en chauffeurs is de planning snel geregeld.


Olaf Nijenkamp Tuinplanten houdt ook rekening met het tijdstip van bezorgen, zodat alle fases van aanleg en de levering van beplanting naadloos op elkaar aansluiten

Gratis transport van alle bomen en planten

Kosten voor transport worden niet berekend. Tenminste, als je order minimaal € 350,- is. Een orderbedrag dat snel wordt aangetikt voor een gemiddelde plantenlijst. Een flink voordeel dus als je het vergelijkt met een bezorgkosten van een transportbedrijf.
De chauffeur van Olaf Nijenkamp Tuinplanten laat weten op welk tijdstip je de beplanting kunt verwachten. Keurig verpakt, met etiket en op de stoep van je aanlegproject.


'Wij kijken graag met jou naar een maatwerk oplossing voor jouw beplantingsplan'

Is jouw plantenlijst een uitdaging?

Hoewel Olaf Nijenkamp Tuinplanten beschikt over een zeer uitgebreid online assortiment kan het toch voorkomen dat een variëteit niet vindbaar is in het online beplantingsplatform. De medewerkers van Olaf Nijenkamp Tuinplanten maken daar een maatwerk oplossing van.
Zij kijken graag samen met jou naar je specifieke of unieke plantvraag. Dan gaan ze zoeken naar kwekers die passen bij de gevraagde grootte, kwaliteit en aantallen. Een oplossing die standaard niet te krijgen is, maar wel bij Olaf Nijenkamp Tuinplanten!
Kortom, het team van Olaf Nijenkamp weet waarover ze praten als het gaat om online bestellen, het klaarmaken van een order en de just-in-time levering. Volgens Olaf Nijenkamp een kwestie van goed luisteren naar je klanten en je processen daarop aanpassen.


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER