Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Stihl introduceert nieuwe combitool: KMA 120 R accucombimotor

NIEUWS
TUIN- EN PARKTECHNIEK
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, vrijdag 8 maart 2024
64 sec


De KMA 120 R accucombimotor van Stihl is een nieuw gereedschap dat bedoeld is voor een breed scala aan tuinwerkzaamheden. De machine, die vanaf februari 2024 beschikbaar is, biedt de mogelijkheid om te worden uitgerust met verschillende Stihl combigereedschappen voor taken zoals het trimmen van heggen en bomen, het maaien van weiden, en het opruimen van zones en paden rond huizen en tuinen.


De KMA 120 R werkt op een 36V lithium-ion-accu uit het Stihl AP systeem, dat speciaal is ontworpen voor professioneel gebruik en in staat is om te functioneren onder moeilijke weersomstandigheden zoals regen of vocht. De motor van de machine is borstelloos en elektronisch gestuurd, wat bijdraagt aan een efficiënte werking en een langere accuduur.

12 verschillende gereedschappen

De KMA 120 R kan worden gecombineerd met twaalf verschillende STIHL combigereedschappen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor professionals die zich bezighouden met tuin- en landschapsonderhoud. Dit omvat gereedschappen voor uiteenlopende taken zoals maaien, snoeien, cultiveren, en opruimen.


De Stihl KMA 120 R accucombimotor biedt een allround machine voor groen- en terreinonderhoud. Met uitzondering van de bladblazer BG-KM is gehoorbescherming dankzij de stille werking.

Specificaties

Omdat de KMA 120 R op accu werkt is gehoorbescherming voor de meeste toepassingen overbodig. De machine beschikt over een ergonomische beugelhandgreep en een systeem waarmee de gebruiker het toerental kan aanpassen aan de specifieke werkzaamheden. De accu draagt bij aan een gebalanceerd ontwerp, wat het gebruiksgemak verhoogt.


De machine beschikt over een ergonomische beugelhandgreep en een systeem waarmee de gebruiker het toerental kan aanpassen aan de specifieke werkzaamheden

Opladen

Voor het opladen van de accu's biedt de tuin- en parkgigant een assortiment aan laadopties, waaronder enkelvoudige en meervoudige laders, evenals mobiele oplaadoplossingen in samenwerking met voertuiginrichter bott. Dit stelt gebruikers in staat om hun apparatuur efficiënt en naar eigen behoefte op te laden.


De beugelhandgreep met snelspansysteem kan je zonder gereedschap langs de robuuste aluminium steel bewegen. Zo pas je de STIHL KMA 120 R accucombimotor snel en eenvoudig aan volgens de lichaamslengte van de gebruiker.

Compatibel met connected systeem

De KMA 120 R is ook compatibel met het Stihl connected systeem, een cloudgebaseerde service die gebruikers in staat stelt om hun apparatuur digitaal te beheren. Via deze service kunnen gebruikers inzicht krijgen in machinegegevens zoals gebruikstijd, onderhoudsbehoeften en de onderhoudsgeschiedenis.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER