Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Deze innovaties tref je aan op De Groene Sector Vakbeurs 2024

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Ralf Pijnenburg, maandag 8 januari 2024
129 sec


Meer dan driehonderd exposanten presenteren zich op De Groene Sector Vakbeurs 2024, die op 9, 10 en 11 januari wordt gehouden in Evenementenhal Hardenberg. Jaarlijks komen gemiddeld zestienduizend professionals uit de sector op de driedaagse vakbeurs af. We vroegen deelnemers wat zij op deze driedaagse beurs laten zien en waarom je een beursbezoek niet mag overslaan.

WeedControl laat onder andere de populaire elektrische AllTrecwerktuigdrager zien.
WeedControl laat onder andere de populaire elektrische AllTrecwerktuigdrager zien.

WeedControl toont elektrische klepelmaaier

WeedControl laat onder andere de populaire elektrische AllTrec-werktuigdrager zien. Verder neemt het bedrijf een heel pakket mee aan werktuigen. Denk aan de onkruidborstel, de winterdienstuitvoering en de heteluchtbranderbak. Maar de ontwikkelingen staan logischerwijs ook niet stil bij zo'n populair product, en de fabriek is momenteel in een ver stadium met het ontwikkelen van een elektrische klepelmaaier. De krachtige elektrische werktuigdrager 8015F kan binnenkort worden uitgerust met een elektrische klepelmaaier voor het maaien van onkruid, gras en licht struikgewas.


Consultant Maarten van Eeden van Become-IT in gesprek met bezoekers van Meesters in de Tuin.

Become-IT komt met drie innovaties

Become-IT presenteert drie innovaties op het gebied van bedrijfssoftware. De eerste is het dashboard voor inzicht in cijfers. Door het monitoren van kengetallen, zoals omzet, onderhanden werk en voorraadwaarde, heb je altijd actueel inzicht in hoe het ervoor staat in je bedrijf. Ook geeft het dashboard inzicht in het verloop van een kengetal, waardoor je keuzes terugziet in de cijfers. De volgende innovatie die gepresenteerd wordt, is de ketenintegratie met leveranciers van planten en materialen. Met de ontwikkelde bibliotheek kan het assortiment van aangesloten leveranciers gebruikt worden en kunnen inkooporders digitaal worden verstuurd naar de leverancier.


.

Adezz staat naast de klant

Ook tijdens deze editie is Adezz weer van de partij. Bezoekers kunnen kennismaken met de producten, processen en mensen van Adezz. Met zijn oorsprong in het ambachtelijk produceren van plantenbakken staat het bedrijf al sinds 2009 naast de klant. Inmiddels heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een gewaardeerde onestopshop voor de groenprofessional. Via de webportal bestel je eenvoudig alle producten die jij voor je project nodig hebt.


.

Normeco lanceert Aqua Easy

Normeco presenteert de nieuwe Aqua Easy , een 1k voeg die op een nieuwe manier verpakt wordt. Deze verpakkingswijze gaat ongeveer vier keer zo snel, waardoor het product een stuk voordeliger in de markt gezet kan worden. Het scheelt de hovenier ongeveer vijf à tien euro per emmer. Daarom komt er een enorme introductieactie, waarbij de hovenier en consument zelfs 2,5 kilogram extra krijgen voor dezelfde prijs. De Aqua Easy is een all-in-one oplossing voor voegen vanaf 2-20 millimeter. Met dit product kun je dus ook redelijk smalle voegen maken en je kunt gewoon op natte stenen werken. Daarnaast presenteert Normeco de StoneFlex Finish nu ook op de beurs.


.

De krachtigste accubosmaaier van STIHL

Ook STIHL is van de partij op De Groene Sector Vakbeurs. Ze stellen een aantal innovatieve machines voor, waaronder de nieuwe FSA 200, de krachtigste accubosmaaier van STIHL tot nu toe. Aan kracht hoef je niet in te boeten én je kunt zonder gehoorbescherming werken. Dat is ook het geval voor de BGA 300, de eerste ruggedragen accubladblazer met hetzelfde vermogen als dat van de benzinevariant. Naar de zomer toe zal ook de iMOW 7 gelanceerd worden, robotmaaiers die in teamverband kunnen samenwerken om grotere percelen te maaien. Daarnaast investeert STIHL ook in oplossingen en diensten voor professionals. Op de beurs stellen ze hun fleet management- systeem, STIHL connected, voor.


.

Slim samenwerken met Van Dorp Hout

Als je een echte houthandel wilt bezoeken op De Groene Sector Vakbeurs, ben je van harte welkom op stand 126. Van Dorp Hout neemt een groot gedeelte van het assortiment mee naar Hardenberg. Met meer dan tweehonderd verschillende kopmaten zijn ze een terechte koploper in kopmaten. En met ruim 25 houtsoorten van over de hele wereld past er altijd een houtsoort bij je project. Binnenkort een mooi project? De tekenaars en adviseurs denken graag mee in het ontwerp en de keuze van de juiste materialen.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER