Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Deze innovaties tref je aan op De Groene Sector Vakbeurs 2024

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Ralf Pijnenburg, dinsdag 2 januari 2024
134 sec


Meer dan driehonderd exposanten presenteren zich op De Groene Sector Vakbeurs 2024, die op 9, 10 en 11 januari wordt gehouden in Evenementenhal Hardenberg. Jaarlijks komen gemiddeld zestienduizend professionals uit de sector op de driedaagse vakbeurs af. We vroegen deelnemers wat zij op deze driedaagse beurs laten zien en waarom je een beursbezoek niet mag overslaan.

Honderd procent biologische vaste planten van Lageschaar.
Honderd procent biologische vaste planten van Lageschaar.

Honderd procent biologische vaste planten van Lageschaar

Lageschaar Vaste Planten laat zien dat een groenontwerp onderhoudsvriendelijk, kleurrijk, klimaatadaptief én biodiversiteitondersteunend kan zijn. Lageschaar kweekt al meer dan 45 jaar op een duurzame teeltwijze een groot sortiment sterke, soortechte vaste planten op eigen kwekerij. Alle gekweekte planten zijn honderd procent biologisch geteeld en SKAL-gecertificeerd. Eveneens voorzien van On the way to PlanetProof-, Groenkeur- en NL Greenlabel-certificering. Naast duurzame kwaliteitsplanten levert Lageschaar langlevende en onderhoudsarme, natuurlijke beplantingsconcepten. De beproefde, uitgebalanceerde concepten Prairie Garden, Fleur Dansante en Fleur Robuste zijn flexibel in te zetten en toe te passen in elk groenontwerp. Een nieuwe toepassing is het ontwerpen met inheemse planten.


.

Verse graszoden van Graszodenkopen.nl

Doordat Graszodenkopen.nl zelf de graszoden teelt, kan men het hele jaar verse graszoden leveren tegen scherpe prijzen. De graszoden van Graszodenkopen.nl voldoen aan de eisen van nu; er zit namelijk geen plastic in verwerkt. Als je kiest voor Graszodenkopen.nl, dan kies je dus voor duurzaamheid. Maar klanten willen naast duurzaamheid ook snelheid. Daarom levert Graszodenkopen.nl de volgende dag rechtstreeks bij de klant. En om ervoor te zorgen dat je het overzicht niet verliest, staat alles overzichtelijk in je eigen account op graszodenkopen.nl.


.

Milieuvriendelijke reinigingsmachines van Terrazza

Terrazza MC kiest voor groen door hun machines, de Geotex PRO en de Weedee PRO, uit te rusten met elektrische aandrijving. De Terrazza Geotex PRO is nu uitgerust met een EGO-motor en gebruikt EGO-batterijen, waardoor deze machine nog milieuvriendelijker is. Het is de perfecte oplossing voor het reinigen van geotextiel en loopbruggen en het verwijderen van onkruid en vuil, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Met de Geo TECH-borstel en de aanpasbare rotatiesnelheid biedt de E-Geotex PRO een grondige reiniging die veilig is voor zowel de omgeving als de gebruiker. Ook de E-Weedee PRO profiteert nu van de krachtige EGO-motor en de lange levensduur van EGO-batterijen.


.

EVS HyRo waterstof-verbrandingsmotor

Vanaf 1 januari 2024 gaan VANDERKLUGT Groentechniek BV en EVS Systems GmbH een samenwerking aan voor de Nederlandse markt. EVS Systems GmbH is de ontwikkelaar en producent van waterstofverbrandingsmotoren. Deze H2-motoren stoten alleen waterdamp uit en vallen onder de categorie zero-emissie. VANDERKLUGT Groentechniek BV ziet kansen om in het huidige pakket aan machines dat zij importeren, deze vorm van zero-emissie toe te passen. VANDERKLUGT Groentechniek BV zal dan ook gedurende 2024 enkele machines introduceren met deze waterstofverbrandingsmotor, zoals een grafdelfmachine en werktuigdrager.


VHG: inspirerend kennispodium

Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) is dit jaar compleet vernieuwd aanwezig op De Groene Sector Vakbeurs:


• VHG-nieuwjaarsbijeenkomst voor leden: een grootse aftrap met de nieuwjaarsbijeenkomst. Tegelijkertijd wordt het startschot gegeven voor De Groene Sector Vakbeurs 2024.
• Vernieuwde VHG-stand op het VHG-plein: ontdek de compleet vernieuwde stand van VHG, eigentijdser en groener dan ooit tevoren. Dé hotspot om je uitgebreid te laten informeren over diverse onderwerpen.
• Inspirerende sprekers en workshops op het VHG-kennispodium: verbreed je kennis tijdens boeiende presentaties en workshops over actuele onderwerpen in de sector.
• Nationale Wedstrijd Hovenier: moedig vier mbo-teams aan tijdens de finale van het Nederlands Kampioen Hovenier 2024.
• Ontmoet de samenwerkingspartners VHG Brancheopleiding, Fleets-Online, Sazas en Stigas.


Wellness Tuinier: van elegantie tot functionaliteit

Wellness Tuinier presenteert niet alleen innovatieve producten, maar biedt ook de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met Wellness Tuinier. De experts staan klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. Het is dé kans om inzicht te krijgen in de nieuwste trends op het gebied van zwembadaanleg. Ontdek de nieuwste producten van Wellness Tuinier, waaronder rvs zwembaden, verfrissende zwemvijvers en de splinternieuwe lijn buitendouches. Van elegantie tot functionaliteit, wij introduceren producten die de buitenruimte naar een nieuwe hoogte tillen.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
vrijdag 26 juli 2024
t/m maandag 29 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER