Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Deze innovaties tref je aan op De Groene Sector Vakbeurs 2024

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Ralf Pijnenburg, woensdag 27 december 2023
137 sec


Meer dan driehonderd exposanten presenteren zich op De Groene Sector Vakbeurs 2024, die op 9, 10 en 11 januari wordt gehouden in Evenementenhal Hardenberg. Jaarlijks komen gemiddeld zestienduizend professionals uit de sector op de driedaagse vakbeurs af. We vroegen deelnemers wat zij op deze driedaagse beurs laten zien en waarom je een beursbezoek niet mag overslaan.

IPC Groene Ruimte zet met zijn opleidingen en trainingen doorlopend in op de vergroening en verduurzaming van de buitenruimte.
IPC Groene Ruimte zet met zijn opleidingen en trainingen doorlopend in op de vergroening en verduurzaming van de buitenruimte.

IPC Groene Ruimte: kennisontwikkeling

IPC Groene Ruimte zet met zijn opleidingen en trainingen doorlopend in op de vergroening en verduurzaming van de buitenruimte. Van opleiding tot boomverzorger (European Tree Worker) tot vakman begraafplaatsen, en van toekomstgerichte groenvoorziener tot opzichter-uitvoerder buitenruimte: het IPC-team staat klaar voor de bezoekers van De Groene Sector Vakbeurs om hen te informeren over de mogelijkheden in kennisontwikkeling en het versterken van vaardigheden die positief bijdragen aan de buitenruimte.


.

Updates gamma hagensnoeiers van Dabekausen

Dabekausen presenteert twee updates uit het gamma hagensnoeiers. Allereerst wordt een nieuwe RM1800pro gepresenteerd. Dit snoeidek met drie mesrotoren met vergrote overlap van de messen is terug van weggeweest naar aanleiding van vragen uit de markt. Veel hagensnoeiwerk wordt tegenwoordig uitgevoerd met mobiele kranen en de combinatie van een Dabekausen Optima-draaikantelstuk met een RM1800pro-hagensnoeier biedt een enorme verbetering van de snoeicapaciteit. Als tweede nieuwigheid toont Dabekausen de mogelijkheid tot het monteren van slingermessen op zowel voornoemde RM1800pro als op de RM1300pro. Een set slingermessen is te allen tijde uitwisselbaar met de vaste messen.


.

Antoon Rijnbeek: een luisteraar, geen zender

Antoon Rijnbeek handelskwekerij koopt planten in bij betrouwbare kwaliteitsleveranciers, verzamelt ze op zijn bedrijf in Boskoop, sorteert ze uit op klant- en projectniveau, etiketteert ze en levert ze af bij de klant op iedere gewenste (project)locatie. Zo bespaart de klant zoek- en verwerkingstijd. Antoon Rijnbeek is naar eigen zeggen een luisteraar en geen zender. 'We kennen de branche, de leveranciers en het totale aanbod. We zijn nauwkeurig, scherp en zoeken door tot ook de laatste plant van uw bestelling ingekocht is. Onze processen zijn strak en onze leveringen compleet en honderd procent goed. Wat we beloven, komen we ook na.'


.

Relly 1.8 en 1.8E, gewichtheffers van formaat van De Schans

Met drie modellen, diverse motorvarianten en ruim honderd aanbouwdelen biedt Relly talloze keuzemogelijkheden. Jongste ontwikkeling is de 1.8, die overduidelijk familie is van de 1.0 en 1.3, maar er qua formaat en hefvermogen een flinke schep bovenop doet. Het topmodel is zowel leverbaar met een dieselmotor als met elektrische tractie. De Relly 1.0 en 1.3 kennen inmiddels vele tevreden gebruikers. Voor producent De Schans in Hedel was het dan ook niet nodig om bij de 1.8 het wiel opnieuw uit te vinden. Kernwaarden zijn wederom een eenvoudige bediening, brede inzetmogelijkheden en betaalbaar onderhoud. De vele leverbare hulpstukken zijn gemakkelijk uitwisselbaar dankzij een beproefd snelwisselsysteem.


.

Veelzijdig schaduwmengsel van DSV

DSV zaden introduceert het vernieuwde EUROGRASS Silhouette-gazonmengsel, speciaal voor schaduwrijke gebieden. Dit mengsel wordt aanbevolen omdat gras juist daar specifieke uitdagingen ondervindt die anders zijn dan op zonnige plaatsen. 'Maar deze uitdagingen veranderen,' zegt Steven Wiersema, productmanager van DSV zaden. 'De nieuwe Silhouette is ontstaan uit een driejarige proef op gebied van schaduwmengsels. Daarbij hebben wij enkele tientallen verschillende mengsels uitgebreid getest en beoordeeld op zodedichtheid, geschiktheid van de samenstelling, op kleur en bladfijnheid. Met de nieuwe inzichten van deze proef kwam de vernieuwde samenstelling telkens als beste naar voren. We hebben dit mengsel samengesteld met grassoorten die goed gedijen in relatief donkere stukken in parken en tuinen.'


Schakelplaat GPR3588D: een lichte schakelplaat/grondverdichter die makkelijk in de bus of op een aanhanger te vervoeren is. Op de achtergrond staat een elektrische G2700E HD Extra.

Trilstampers, trilplaten en schakelplaten van TOBROCO-GIANT

TOBROCO-GIANT toont tijdens De Groene Sector Vakbeurs trilstampers, trilplaten en schakelplaten. De verdichtingsmachines van GIANT zijn uitgevoerd met voetbreedtes van 19 tot 28 centimeter en plaatbreedtes van 45 tot 85 centimeter. Hierdoor zijn de machines voor de meest uiteenlopende branches toepasbaar. De solide gebouwde stampers bezitten een krachtige benzine- of elektromotor van Honda. De elektrisch aangedreven trilstampers en trilplaten van GIANT zijn uitgerust met de nieuwste, universele elektromotor van Honda. De elektrische trilstamper van GIANT heeft een uniek gedeelde stuurboom met extra schokdempers, wat ten goede komt aan de gebruiker én de levensduur van de machine. De lichte schakelplaat GPR3588D is makkelijk te vervoeren in een bus of op een aanhanger.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER