Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Deze innovaties tref je aan op De Groene Sector Vakbeurs 2024

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Ralf Pijnenburg, vrijdag 29 december 2023
113 sec


Meer dan driehonderd exposanten presenteren zich op De Groene Sector Vakbeurs 2024, die op 9, 10 en 11 januari wordt gehouden in Evenementenhal Hardenberg. Jaarlijks komen gemiddeld zestienduizend professionals uit de sector op de driedaagse vakbeurs af. We vroegen deelnemers wat zij op deze driedaagse beurs laten zien en waarom je een beursbezoek niet mag overslaan.

MBI De Steenmeesters biedt beursbezoekers onder meer de kans om de nieuwe collectie van GeoProArte te bekijken.
MBI De Steenmeesters biedt beursbezoekers onder meer de kans om de nieuwe collectie van GeoProArte te bekijken.

MBI biedt nostalgie en beleving

MBI De Steenmeesters biedt beursbezoekers onder meer de kans om de nieuwe collectie van GeoProArte te bekijken: een oersterke betonnen drager voorzien van een hoogwaardig keramisch design, wat mogelijk gemaakt is door de nieuwste technieken. Daarnaast is hier ook de nieuwste GeoRetron Privato te bekijken. Vanwege de populariteit in de openbare ruimte is GeoRetron nu ook verkrijgbaar voor exclusieve projecten: Privato. Een brede range aan kleurvaste stenen met een sfeervolle uitstraling. Nostalgie en beleving in een uiterst functionele klinker die geschikt is voor allerlei toepassingen: van een fraai terras of paadje tot en met een oerdegelijke oprit.


.

Bas Beregening: beregeningsplan op maat

Bas Beregening is gespecialiseerd in aanleg, service en onderhoud in de beregeningstechniek. Het vakgebied reikt van golfbanen, sportvelden en parken tot aan tuinberegening. Elke tuin, park en elk landgoed is anders; dit vraagt om een beregeningsplan op maat. In de stand van Bas Beregening biedt men een compleet overzicht aan van professionele beregeningsmaterialen, van kleine nevelsproeiers tot en met grotere rotorsproeiers, besturingsautomaten (al dan niet met afstandsbediening of via een app). Daarnaast biedt Bas Beregening ook regensensoren, bodemsensoren en pomp- en filtersystemen aan.


.

Redsun: nieuwe series CERASUN

Redsun presenteert de nieuwe series CERASUN, keramische en betonnen tegels. CERASUN is een hoogwaardige keramische tegel die permanent verbonden is met een betontegel. CERASUN-tegels zijn aanzienlijk goedkoper te verwerken dan traditionele keramische tegels, omdat ze niet in een met cement gemengde ondergrond gelegd hoeven te worden. Een ondergrond van zand of split, zoals gebruikelijk bij betontegels, is voldoende. CERASUN bestaat uit een combinatie van drie centimeter beton als basislaag en een toplaag van een centimeter keramiek.


.

Ufkes Greentec toont Greentec JAGUAR 40

Ufkes Greentec levert professionele bosbouwmachines van de hoogste kwaliteit. Op De Groene Sector Vakbeurs is de Greentec JAGUAR 40-track te zien: een draaibare houtversnipperaar op rupsonderstel met invoerkraan en 270 graden draaibaar.


.

De WeedMaster S van Waterkracht

Waterkracht merkt dat hoveniers zo langzaamaan meer en meer overgaan naar heetwateronkruidbestrijding. De WeedMaster S is een compacte machine voor onkruidbestrijding én reiniging. De machine is ideaal voor het behandelen van kleine(re) oppervlakken en plekken die niet bereikbaar zijn met een aanhanger of een pick-up. De machine past zelfs in een lift en is daarom geschikt voor gebruik op, bijvoorbeeld, dakterrassen. Met een uiterst laag geluidsniveau is de WeedMaster S breed inzetbaar. De machine wordt rechtstreeks aangesloten op een waterkraan en een 230V-stopcontact, met daarbij lage emissie en een laag waterverbruik.


.

Frisian Motors neemt de Leffert FM-80 Cargo mee

Elektrisch is de afgelopen jaren een hot topic in de groene sector en wordt steeds populairder onder de groenaannemers. Frisian Motors neemt de Leffert FM-80 Cargo mee naar de beurs. Een voertuig met een verlengde laadbak die perfect is voor de groene sector. De elektrische UTV biedt veel functionaliteit aan de groene aannemer en is uitermate geschikt voor het meenemen van kleine materialen, zoals heggenscharen, scheppen, kantjesmaaier, etc. Geen nieuw product, maar wel een bijzondere uitvoering van de FM-80 Cargo die perfect past bij de groene aannemer.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER