Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Efficiënter werken aan een project? Slim samenwerken met Van Dorp Hout

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Ard-Jan Hoogland, donderdag 4 januari 2024
138 sec


Als u een echte houthandel wilt bezoeken op De Groene Sector Vakbeurs, bent u van harte welkom op stand 126. Van Dorp Hout neemt een groot gedeelte van het assortiment mee naar Hardenberg. Met meer dan tweehonderd verschillende kopmaten zijn ze een terechte koploper in kopmaten. En met ruim 25 houtsoorten van over de hele wereld past er altijd een houtsoort bij uw project. Binnenkort een mooi project? De tekenaars en adviseurs denken graag mee in het ontwerp en de keuze van de juiste materialen. Ook vertellen zij u graag meer over 3D-tekeningen, de productiemogelijkheden, de vijfassige CNC-zaag en schaafbank.


Ontwerpen in 3D: goed idee

U kent uw klanten: ze willen zien wat ze krijgen. Er thuis aan de keukentafel een gevoel bij hebben, voordat ze hun handtekening zetten. Een ontwerp in 3D helpt daarbij. Ze zien hoe een houtsoort het aanzicht bepaalt, kunnen hun schuur vanuit elke hoek bekijken en alvast een blik werpen op hun nieuwe uitbouw. Voor u is ons 3D-ontwerp een genummerd overzicht van alle materialen én een praktische bouwtekening ineen. Zo'n ontwerp levert dus niet alleen tevreden klanten op, maar ook tijd. Tel uit uw winst.


Je hebt hout en Van Dorp Hout

Hout leeft. Precies daarom maakt het uit welke houtsoort u kiest, waar dat hout vandaan komt en hoe het zich gedraagt. Onze vakmensen weten dat. Ze laten u met liefde onze grote voorraad zien, met de gekste kopmaten en allerhande lengtes. Vragen over de toepassing? Over de eigenschappen? We vertellen u graag alles over de toepassing, verwerking en levensduur van de meer dan 25 houtsoorten en ruim tweehonderd verschillende kopmaten in ons magazijn.


Prefab maatwerk

Een eenvoudige overkapping, een handig fietsenschuurtje of een volledig geïsoleerd gastenverblijf met deuren, ramen en een veranda: het kan allemaal van hout. Na een gedetailleerd ontwerp prefabriceren we alle onderdelen tot op de millimeter nauwkeurig in onze werkplaats. Als u zover bent, brengen we het hele bouwpakket, compleet met ijzerwaren, naar uw project. We doen namelijk niet aan half werk.


Ambachtelijke verbindingen

Soms staan onze vakmensen in de werkloods ineens minutenlang rond een bijzondere zwaluwstaartverbinding. Bij Van Dorp Hout houden we nu eenmaal van mooie, ambachtelijke verbindingen. Zwaluwstaart, pen-gat, halfhouts: onze mensen scheppen eer in elke millimeter. Mooi inderdaad. En bovendien ook nog eens oersterk in uw constructies.


Levering op elke locatie in de randstad

U wilt uw bestelling laten bezorgen? Geen probleem! Op uw bedrijfslocatie of op de projectlocatie? U mag het zeggen. Wij weten de weg in de hele Randstad. Dagelijks leveren onze chauffeurs daar ons hoogwaardige hout af. Heeft u een project op hoogte of in een slecht bereikbare achtertuin? Wij leveren met alle plezier met een kooiaap of kraan. Omdat we begrijpen hoe belangrijk het is om goed hout op de juiste plaats te krijgen.


Transport in eigen beheer

Met transport in eigen beheer kunnen we snel schakelen. Onze eigen chauffeurs rijden dagelijks verschillende routes om al onze klanten te voorzien van het mooiste hout. Hebben we te weinig wielen? Dan krijgen we hulp van transportbedrijven met vakmensen die weten hoe ze met hout moeten omgaan. Want wij kennen onze klanten. En weten dus hoe belangrijk perfect hout voor hen is.


Bouwversnellers: efficiënter werken door snelle montage

Komt u wel eens handen tekort? Terwijl u de vorige klus afrondt, beginnen wij vast aan de volgende. Door het werk van onze timmerlui en hun moderne machines kunt u grotere houtbouwprojecten sneller realiseren. En ook nog eens met minder mensen. Meer doen met minder mensen, dat noemen wij bouwversnelling. Probeer het eens en ontdek hoe fijn dat werkt.


Praktisch gebundeld en bezorgd

Voordat het hout de wagen in gaat, verpakken we uw bestelling goed en veilig. Prefab wanden vervoeren we staand in bokken. Gaaspanelen en tuinschermen transporteren we staand of liggend, net wat beter is. Palen, balken en planken verpakken we in bundels. Om vlekken te voorkomen ligt het hardhout altijd onderop, de rest erbovenop. De ijzerwaren gaan in een plastic zak; het is immers wel zo prettig als kartonnen schroevendoosjes droog blijven als het regent. Hier denken we over na. Omdat wij weten dat kleine details een groot verschil maken.


https://www.vandorphout.nl
https://www.youtube.com/@vandorphoutbv
https://www.instagram.com/vandorphout/


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER