Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

De Groene Sector Vakbeurs op 9, 10 en 11 januari 2024 in Hardenberg

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Mirella Wildvank, woensdag 27 december 2023
144 sec


Ruim driehonderd exposanten en duizenden groenprofessionals

De 24e editie van De Groene Sector Vakbeurs staat voor de deur en belooft opnieuw een mooie beurs te worden. Je bent van harte welkom op 9, 10 en 11 januari 2024 in Evenementenhal Hardenberg. Raak geïnspireerd door noviteiten, schud de hand met vertrouwde zakenpartners en breid jouw groene netwerk uit. Kortom, dit jaarlijkse event is hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche.


Drie dagen lang ontvangen we ruim driehonderd exposanten en verwelkomen we duizenden groenprofessionals. Na het succes van de vorige editie, waar vele groenexperts, waaronder hoveniers, grootgroenvoorzieners, architecten en vertegenwoordigers van overheden, bijeenkwamen, belooft ook de komende editie een levendige vakbeurs te worden.

Actuele thema's: duurzaamheid, levend groen en tuininrichting

De Groene Sector Vakbeurs 2024 zet sterk in op actuele thema's die de groensector beïnvloeden. De hoofdthema's die deze editie centraal staan zijn: duurzaamheid, levend groen en tuininrichting. Deze thema's komen zowel vóór als tijdens de beurs uitgebreid aan bod door middel van kennisdeling voorafgaand aan de beurs, diverse themapleinen op de beurs en het aanbod exposanten.


Nieuwe beleving op de vloer: het Duurzaamheidspark

Aankomende editie speelt het thema duurzaamheid een sleutelrol. Daarom presenteren we met trots het Duurzaamheidspark. Dit aangelegde park biedt exposanten een uniek platform om hun duurzame producten te presenteren aan de gehele groene sector. Het Duurzaamheidspark is niet alleen een podium voor de producten van exposanten, maar ook een belevenis voor de bezoekers. Hier kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwste innovatieve en duurzame oplossingen die de groene sector te bieden heeft. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid? Kom dan een kijkje nemen in het Duurzaamheidspark in hal 3.


Breng je stem uit in de Tunnel van de Toekomst

Bepaal jij mee welke innovatie De Groene Sector Vakbeurs Innovatie Award wint? Een terugkerend hoogtepunt van voorgaande jaren krijgt dit jaar een nieuwe invulling met de introductie van de Tunnel van de Toekomst. Een vakjury selecteert tien innovaties die kans maken op de Innovatie Awards in de categorieën Groene Inrichting en Tuin & Park Mechanisatie. Wat deze editie uniek maakt, is dat bezoekers actief kunnen meebepalen welke innovatie de winnaar wordt.


Bepaal jij mee welke innovatie De Groene Sector Vakbeurs Innovatie Award wint?

In de Tunnel van de Toekomst kunnen bezoekers alle genomineerde innovaties bekijken en vervolgens hun stem uitbrengen met behulp van hun Smart Badge. Een interactieve ervaring die de bezoekers direct betrekt bij de innovaties binnen de groene sector. Je vindt de Tunnel van de Toekomst in de onlangs vernieuwde hal 8. Naast de mogelijkheid om te stemmen in de Tunnel van de Toekomst, krijgt de bezoeker ook de kans om te stemmen via de website van De Groene Sector Vakbeurs. Alle publieksstemmen worden aan het einde van de beurs bij elkaar opgesteld. De winnaar van de award wordt bekendgemaakt op de laatste beursdag.

Aspen Challenge: test je kracht!

De Aspen Challenge keert natuurlijk terug tijdens de komende editie van De Groene Sector Vakbeurs. Gepresenteerd door GVG Oliehandel, biedt deze uitdaging bezoekers de kans om hun fysieke kracht te testen. Wie durft, kan tijdens De Groene Sector Vakbeurs 2024 het podium beklimmen en zo lang mogelijk een jerrycan met Aspen gestrekt voor zich uit vasthouden. Een kans om niet alleen je kracht te laten zien, maar ook om kans te maken op de hoofdprijs. Dus tegen wie ga jij strijden? Daag je collega's uit en ga de uitdaging aan. Bewijs dat jij de sterkste bent en win! Je vindt de Aspen Challenge in hal 6.
#SAls groenprofessional wil jij aankomende editie van De Groene Sector Vakbeurs niet missen


Nationale Tuinaanlegwedstrijden

Een hoogtepunt waar menig groenprofessional naar uitkijkt, zijn de Nationale Tuinaanlegwedstrijden, georganiseerd door Koninklijke VHG, de branchevereniging voor groenprofessionals in Nederland. Jaarlijks organiseert VHG het Nederlands Kampioenschap Hovenier, en ook dit jaar hebben vier teams zich gekwalificeerd voor de finale die tijdens de beurs in hal 4 plaatsvindt. De finalisten strijden op 9, 10 en 11 januari om deze prestigieuze titel van beste hovenier van Nederland. De ontknoping van deze strijd vindt plaats op de laatste beursdag, donderdag 11 januari 2024, waar het winnende team bekend wordt gemaakt.


Toegangsticket bestellen?

Als groenprofessional wil jij aankomende editie van De Groene Sector Vakbeurs niet missen. Ga snel naar www.groenesector.nl/tickets en meld je gratis aan voor een bezoek aan de beurs met code: MP1230.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER