Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Groene transfers van november

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, maandag 6 november 2023
100 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers. Start jij binnenkort ook met een nieuwe uitdaging? Meld je dan hier aan, dan nemen we je transfer mee.

Vincent de Vries
Vincent de Vries

Maarten Jansen verlaat na 15 jaar Trinova. Hij draagt zijn werkzaamheden over aan Nino van den Rijzen en gaat zelf verder als bodem-en voedselbos-adviseur met bedrijf De Wilde Bodem.
 
Voormalig Greenkeeper-of-the-Year Vincent de Vries heeft zijn harnas als projectleider bij De Ridder uitgetrokken en gaat terug naar zijn oude liefde: Hij wordt hoofdgreenkeeper op de 'The Duke' in Nistelrode.
 
Vanaf 1 januari 2024 wordt Johan Deburchgrave CEO van baksteenfabrikant Vandersanden. Deburchgrave heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bouwgerelateerde industrie. Momenteel is hij nog CSO bij Unilin Group.
 
Op 18 oktober nam Henk Huijsman (mededirecteur bij Laxsjon Plants) bij de LTO Cultuurgroep Bos- en Haagplantsoen het voorzittersstokje over van André Wijnstra, die de afgelopen vier jaar voorzitter was.
 
Bij ECOstyle hebben ze sinds kort versterking in de vorm van Bart van der Veen. Van der Veen gaat aan de slag als accountmanager nadat dor het vertrek van Johan Schotanus die vacature vrij kwam. Van der Veen heeft jarenlang zelf een hoveniersbedrijf gehad, die ervaring wil hij gaan inzetten in zijn nieuwe baan.
 
Bij Van der Tol is het management uitgebreid met Paul Verwegen als operationeel directeur, om de groei en professionalisering van het bedrijf mede vorm te geven.
 
Channah Bakker begint een functie als projectmanager bij de provincie Noord-Holland.
 
Gert van de Werken stopt als Manager tuinbouwtechniek bij Vos Capelle, hij maakt de overstap naar directievoerder op een kwekerij in de Bommelerwaard (stekbeworteling).
 
Don Lauritsen keert na vier jaar terug als Sales Manager bij Re-Match. In de tussentijd heeft Lauritsen gewerkt bij GBN Groep als projectleider en kort bij NatureWorks.
 
Royal FloraHolland benoemde Pieter Bootsma (1969) tot directielid in de nieuwe functie van Chief Value Officer (CVO). De directie bestaat vanaf januari 2024 daarnaast uit Steven van Schilfgaarde (CEO) en David van Mechelen (CFO).
 
Per één november volgt Patrick Groeneveld Steven van Nieuwenhuijzen op als algemeen directeur bij investeringscoöperatie Horticoop. Hiervoor werkte Patrick onder andere bij Rabo Capital en Nordian Capital.
 
Dave Droomers laat via linkedin weten dat hij terugtreedt als ceo van de Victoria Grass Group, een van de grootste kunstgrasbedrijven van Europa. Hij wordt opgevolgd door de Belgische Davida Decorte.
 
Sander Selten heeft 16 jaar gewerkt te hebben bij ICL in verschillende internationale functies en start vanaf 1 november als commercieel manager bij Grow Solutions Den Ouden.
 
Sjaak van der Tak zal per 31 december zijn werkzaamheden als voorzitter van LTO Nederland neerleggen. Van der Tak heeft deze rol de afgelopen drie jaar vervuld.
 
Per 1 november is Gino Van Helleputte bij Modiform aangetreden als senior sales consultant. In deze rol zal hij zich voornamelijk richten op de verdere uitrol van bestaande producten en het introduceren van nieuwe spuitgietproducten.


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Foire de Libramont
vrijdag 26 juli 2024
t/m maandag 29 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER