Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Grootschalige hoveniersdag Dutch Quality Gardens

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, vrijdag 22 september 2023
63 sec


Afgelopen vrijdag 15 september organiseerde Dutch Quality Gardens voor de tweede keer in haar bestaan een ontmoetingsdag voor alle medewerkers van de elf aangesloten hoveniersbedrijven. Ruim 120 groenmedewerkers waren naar recreatiepark de Gouden Ham in het Gelderse Appeltern gekomen.


Centraal stonden diverse teambuilding activiteiten zoals vlotten bouwen, boogschieten en een quiz. Hiermee willen de hoveniers van DQG hun medewerkers laten merken dat ze blij met hen zijn en hen graag aan zich blijven binden.

Saamhorigheid

Het was de tweede ontmoetingsdag die DQG organiseerde voor de medewerkers van alle aangesloten hoveniersbedrijven. 'We willen hiermee vooral saamhorigheid creëren', vertelt voorzitter Rob Mocking. 'Tijdens zo'n dag zien de medewerkers wat hen bindt en waar we gezamenlijk voor staan, namelijk de liefde voor het vak en een hoge mate van vakmanschap en betrokkenheid. We laten merken dat we trots op onze medewerkers zijn. We zien onze teams als waardevolle ambassadeurs voor onze bedrijven en voor het groenvak. Dat is heel belangrijk in deze tijden waarin we moeilijk aan nieuw personeel kunnen komen.'We laten merken dat we trots op onze medewerkers zijn. We zien onze teams als waardevolle ambassadeurs voor onze bedrijven en voor het groenvak. Dat is heel belangrijk in deze tijden waarin we moeilijk aan nieuw personeel kunnen komen

Gelijkgestemde hoveniers

Dutch Quality Gardens is een ambitieuze club van tot nu toe elf gelijkgestemde hoveniers die met elkaar de lat hoger leggen, leren van elkaar en het vak verbeteren.
Ook worden er cursussen en workshops voor medewerkers georganiseerd. De hoveniersbedrijven zijn verspreid over heel Nederland, gebruik makend van elkaars netwerk en delen inzichten en knelpunten. Tijdens bijeenkomsten laten de ondernemers zich regelmatig adviseren door experts, bijvoorbeeld als het gaat om het opstellen van een bedrijfsplan of het boeien en binden van medewerkers. Recent hebben zich twee nieuwe bedrijven gevoegd bij dit hovenierscollectief. Mocking: 'En er is altijd plaats voor extra collega hoveniersbedrijven. Onze bijeenkomsten bezoeken en aansluiten is altijd mogelijk.'

LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Foire de Libramont
vrijdag 26 juli 2024
t/m maandag 29 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER