Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Normeco maakt steensoorten verlijmen extra makkelijk en voordelig

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Ralf Pijnenburg, vrijdag 14 juli 2023
45 sec


Normeco maakt het hoveniers niet alleen een stuk makkelijker om steensoorten te verlijmen, maar ook voordeliger. Eigenaar Jack Weijers wil met een speciale introductieprijs zijn doelgroep verleiden om te kiezen voor Easy Fix-steenlijm. Deze lijm wordt sinds kort door Normeco verkocht in emmers van 15 kilogram.


Door de hoogwaardige steenlijm aan te kopen in bigbags en zelf af te vullen in emmers, kan het bedrijf van Jack Weijers naar eigen zeggen het product veel voordeliger in de markt zetten dan andere verkopers. Hij komt nu met een speciale hoveniersprijs van € 14,72 per emmer van 15 kilogram. 'Daarnaast krijgen hoveniers tien procent korting op een franco order. Ze betalen dan slechts € 13,25 per emmer van 15 kilogram.'

Extra besparingen

Normeco weet de prijs van de Easy Fix-steenlijm zeer te drukken door het transport van het product zo efficiënt mogelijk te organiseren. Daarnaast bespaart de onderneming op arbeidskosten. Easy Fix-steenlijm is een droge mortel op cementbasis die is te gebruiken voor het verlijmen van vrijwel alle steensoorten. De steenlijm is extra vloeibaar en hierdoor makkelijk te verwerken. Deze mortel is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan worden verwerkt in laagdikten van minimaal 2 millimeter tot maximaal 6 millimeter, afhankelijk van de steensoort. Het product is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van vrijwel alle steensoorten zoals baksteen en betonsteen.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER