Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Herco machinery ook van de partij op de Gras innovatie dag

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, dinsdag 23 mei 2023
63 sec


Herco machinery, importeur van bekende merken waaronder Peruzzo, Encore en Framtrac komt met een paar innovaties machines naar de Gras innovatie dag.


Encore Arrow:
Arrow zeroturn maaier is gebouwd met het oog op betaalbaarheid zonder in te boeten aan kwaliteit. Dankzij de grote brandstoftank beschikt de maaier over een zeer goede autonomie. De maaier is voorzien van een gelast maaidek, wat garant staat voor jaren maaiplezier. Machine wordt standaard geleverd met zij-uitworp EN mulchkit.


Encore Edge:
De Edge zeroturn maaiers leveren een perfect maaibeeld in alle omstandigheden. Power en efficiëntie zijn de belangrijkste troeven van deze maaier. De combinatie van hoogwaardige componenten en zijn robuuste bouw garanderen een lange levensduur. Machine wordt standaard geleverd in mulch-uitvoering.

Met de Encore zero turnmaaiers kan op het aanwezige testparcours gereden worden.


Peruzzo Robofox
Robofox is een zelfrijdende radiografische klepelmaaier. De maaier is ontworpen om gras, struiken en struikgewas (tot 2 cm diameter) te versnipperen. Machine is uitermate geschikt voor het onderhouden van bermen en hellingen, dit allemaal met een totale veiligheid voor de operator. Robofox is beschikbaar in een 100% elektrische versie alsook in een hybride versie.


Perruzzo Koala
Peruzzo Koala.
Koala klepelmaaiers zijn uitermate geschikt voor maaien, mulchen, verticuteren en blad opvangen met tractoren vanaf 16PK. De opvangbak van de machine zorgt ervoor dat uw een zeer mooi eindresultaat bekomt. De bak kan u manueel of hydraulisch ledigen. Machines zijn standaard voorzien van een aandrukrol en van frontwielen voor een perfect egaal resultaat.


Farmtrac FT25GHST
De elektrische tractor van Farmtrac maakt een emissie loze werking mogelijk. De krachtige 15 KW elektromotor maakt het mogelijk om iedere professionele toepassing aan te kunnen. De batterij is ontworpen voor een werktijd van 2,5h tot 5h afhankelijk van de belasting. Machine kan opgeladen worden via een gewone stroomaansluiting.


Evenement: Gras Innovatie Dag
Locatie: Sportpark Zuilen in Utrecht
Datum: donderdag 8 juni 2023
Toegang: GRATIS
Website: www.grasinnovatiedag.nl

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER