Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Normeco: 'Hoveniers besparen kosten met onze nieuwe Easy Fix-steenlijm'

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Ralf Pijnenburg, maandag 1 mei 2023
63 sec


Sinds kort verkoopt Normeco Easy Fix-steenlijm in emmers van 15 kilogram. Door de hoogwaardige steenlijm aan te kopen in bigbags en zelf af te vullen in emmers, kan het bedrijf van Jack Weijers naar eigen zeggen het product veel voordeliger in de markt zetten dan andere verkopers.


'We besparen flink op arbeidskosten en regelen het transport zo efficiƫnt mogelijk', aldus de eigenaar van Normeco. 'Dit scheelt de hovenier veel geld bij de aankoop van de Easy Fix-steenlijm. Het gaat om minstens twintig procent op de aanschafprijs.' Easy Fix-steenlijm is een droge mortel op cementbasis, die is te gebruiken voor het verlijmen van vrijwel alle steensoorten. De steenlijm is extra vloeibaar en hierdoor makkelijk te verwerken. Deze mortel is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan worden verwerkt in laagdikten van minimaal 2 mm tot maximaal 6 mm (afhankelijk van de steensoort).

Jack Weijers
Jack Weijers
'De kwaliteit van deze lijm verschilt niet van die van andere leveranciers', verduidelijkt Weijers. 'Alle grote spelers in de branche werken met dit soort lijmen. Het verschil zit hem bij ons dus in de kosten en in de lage franco levering. Daarnaast krijgt de dealer bij aankoop van een volle pallet indien gewenst ook zijn eigen bedrijfsnaam en adres op het etiket.'

Meerdere ijzers in het vuur

Normeco introduceerde onlangs ook StoneFlex Finish: een product waarmee hoveniers zeer smalle en gladde voegen kunnen maken. Met StoneFlex Finish kan volgens Weijers onkruid worden voorkomen, zelfs rondom betonstenen met voegen van 0,5 mm tot 0,5 cm. Het product is gemaakt van heel fijn vuurgedroogd zand van 0,02 tot 0,25 mm en loopt vanzelf in de meeste voegen. Niet alleen kun je er betonstenen vanaf 0,5 mm mee voegen; de verwerking gaat ook razendsnel. Zeer binnenkort presenteert Normeco ook nog Aqua Easy, geschikt voor voegen vanaf 2-20 mm. In het volgende nummer van De Hovenier wordt uitgebreider bij dit product stilgestaan.


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER