Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Nieuwe data bekend workshops Griffioen Academy

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Fleur Dil, maandag 27 februari 2023
52 sec


Om haar kennis op het gebied van teelt, verkoop, toepassing en onderhoud van vasteplanten te delen, organiseert vasteplantenkweker Griffioen Wassenaar de Griffioen Academy. Deze week maakte Griffioen de nieuwste data van de workshops bekend.


Workshop Beheer Incompany

Zo wordt de workshop Beheer Incompany verzorgd door een ervaren groenspecialist die cursisten leert adequaat om te gaan met onderhoud. De workshop wordt op maat afgestemd op de groep beheerders en/of uitvoerende medewerkers van het bedrijf en duurt ongeveer 3 uur voor theorie en praktijk. De workshop wordt frequent gegeven op aanvraag, standaard op locatie bij de gemeente of het bedrijf.


Beheer Individueel

Nieuw dit jaar zijn enkele workshops Beheer Individueel. Deze zijn bestemd voor individuele personen en kleine groepen (tot 4 personen) van gemeenten, hoveniersbedrijven en groenaannemers. De data van deze workshops worden nog bekend gemaakt.


Workshop toepassing vasteplanten openbaar groen

In deze workshop leert de cursist over diverse soorten en toepassingen van vasteplanten. Aan de hand van 21 voorwaarden wordt binnen een dag geleerd welke soorten geschikt zijn voor de openbare ruimte en welke niet. Ook deze workshop wordt op maat afgestemd op de groep cursisten; ontwerpers, tuin- en landschapsarchitecten, projectbureaus, beheerders en/of uitvoerende medewerkers van hoveniersbedrijven en gemeentelijke groenafdelingen en/of andere belangstellenden. De data staan gepland op donderdag 14 september en donderdag 12 oktober 2023, eveneens in het bedrijfspand van Griffioen in Boskoop en op een nabijgelegen locatie.


Kijk voor meer informatie over de inhoud en de mogelijkheden op de website van Griffioen Wassenaar. Daar vind je ook meteen het inschrijfformulier om je aan te melden.

LEES OOK
Ambassadeur voor vaste planten
19-12-2022 | ARTIKEL
279 sec

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER