Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Ecologische voegen voor langdurig onkruidvrije bestrating

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, vrijdag 6 januari 2023
100 sec


Normeco levert betaalbare en functionele voegoplossingen

Normeco levert gebruikersvriendelijke voegoplossingen voor een langdurig onderhoudsvrije bestrating. Kenmerkend voor het assortiment zijn de functionaliteit en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij de producten hoort een uitgebreid verwerkingsadvies, gebaseerd op meer dan twintig jaar kennis en ervaring. Normeco presenteert zich op de beurs samen met hoofverdeler Ekogarden.

Emmer Aqua XP.
Emmer Aqua XP.

Op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg op 10, 11 en 12 januari kunt u kennismaken met de producten StoneFlex en Aqua XP. Deze voegoplossingen zijn waterdoorlatend en zorgen voor een langdurig onderhoudsvrij resultaat, waarbij onkruid geen kans krijgt.
Aqua XP bevat meer bindmiddel dan andere 1K-voegmiddelen en kan dus met een onbeperkte hoeveelheid water verwerkt worden. Daarnaast heeft Aqua XP een veel hogere eindsterkte en ruik je het minder tijdens de verwerking.
StoneFlex is een verbeterde versie van polymeervoegen in het algemeen, die is ontwikkeld in samenwerking met TNO in Delft en zeer goede eigenschappen heeft. Zo kan StoneFlex veel beter tegen een hoog grondwaterpeil en kan het zelfs ingezet worden bij lichte stabilisaties.
Eigenaar Jack Weijers meent dat de beurseditie van 2023 een uitgelezen moment is om met hoveniers in contact te komen. 'We willen nog beter in de picture komen bij deze doelgroep. Onze dealers opereren voornamelijk in het zuiden van Nederland en we willen nu een nieuwe doelgroep aanboren. Door onze producten op de beursvloer gratis aan te bieden, willen we hoveniers over de streep trekken.'


Hardsteen, dikformaat, gevoegd met Aqua XP Premium donkergrijs.

Gratis testen

Op de Groene Sector Vakbeurs kunt u als hovenier meedoen aan de Aqua XP- en StoneFlex-actie. Door ter plekke een inschrijfformulier in te vullen, ontvangt u gratis een zak met 20 kg StoneFlex of een emmer met 12,5 kg Aqua XP in de gewenste kleur. Op een groter project testen kan ook. U ontvangt dan 10 procent extra korting, plus nog een verpakking StoneFlex of Aqua XP gratis. Een voorwaarde voor deelname is dat u ons achteraf vertelt over uw ervaringen met de proef, eventueel met een foto van het gerealiseerde project, die wij mogen gebruiken om het product te promoten. U ontvangt een e-mail met een aantal vragen die u voor 30 april 2023 kunt beantwoorden. Met de ingezonden foto dingt u ook nog mee naar de hoofdprijs: door loting wordt bepaald welke hovenier tien zakken StoneFlex of tien emmers Aqua XP wint. Deze prijs wordt na afloop gratis toegezonden.


Assortiment

Behalve Aqua XP en StoneFlex heeft Normeco ook het Voegmaatje en de Twizzie in het assortiment. Het Voegmaatje is een handig stuk gereedschap om het voegmateriaal in de voegen aan te drukken (te rollen). Hierdoor komt de voeg echt helemaal onderin. Het is toepasbaar op epoxy, polymeer en 100 procent ecologisch voegzand. Hierdoor is het trillen van de tegels niet nodig en kan er zeer snel gewerkt worden. De Twizzie is een handig hulpmiddel: een trekker met een makkelijk aan te koppelen tuinslang. Zo heb je altijd voldoende water bij het verwerken van Aqua XP, wat veel tijd scheelt. De voegoplossingen worden al vanaf zeven emmers of zakken franco geleverd.

Normeco ontmoet u graag op de Groene Sector Vakbeurs in hal 1, stand 146.

#PZak StoneFlex.Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER