Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Van Dorp Hout: koploper in kopmaten

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, vrijdag 30 december 2022
77 sec


Dit vindt u op 10, 11 en 12 januari op de Groene Sector Vakbeurs

Van Dorp Hout is dienstverlener in hout, gespecialiseerd in het leveren van hout met een buitentoepassing aan hoveniers, tuinarchitecten en de GWW-sector. Van Dorp denkt mee bij het ontwerp, geeft advies over zijn producten, is sterk in maatwerk en kan snel leveren.

Maatwerk tot op de millimeter
Maatwerk tot op de millimeter

Van Dorp Hout is aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs om zijn verhaal te vertellen en te laten zien aan hoveniers en tuinarchitecten. Het bedrijf gaat in gesprek met bestaande en nieuwe klanten over de ontwikkelingen van de diensten en producten. Samen wordt gekeken hoe het werk in de tuin of buitenruimte nog makkelijker, beter en mooier kan worden gemaakt. Ook worden er veel nieuwe producten getoond die de afgelopen jaren aan het assortiment zijn toegevoegd.

Als u een echte houthandel wilt bezoeken, bent u van harte welkom in stand 126. Van Dorp neemt bijna het hele assortiment mee naar Hardenberg. Met meer dan 200 verschillende kopmaten kan Van Dorp met recht koploper in kopmaten genoemd worden. En met ruim 25 houtsoorten vanuit de hele wereld is er altijd een houtsoort die past bij uw project. Hebt u binnenkort een mooi project? De tekenaars en adviseurs van Van Dorp denken graag mee over het ontwerp en de keuze van de juiste materialen. Ook vertellen zij u graag meer over 3D-tekeningen, de productiemogelijkheden en de vijfassige CNC-zaag- en schaafbank van het bedrijf.

Profielen op maat

Van Dorp Hout heeft sinds september de mogelijkheid om zelf profielen te schaven. Met de aanschaf van een nieuwe schaafbank kan op aanvraag van de klant bijna ieder gewenst profiel voor een specifiek project op maat worden geschaafd. Hierdoor worden de mogelijkheden van het assortiment uitgebreid, en daarmee de keuze voor de eindklant.


Bezoek Van Dorp Hout in hal 1, stand 126

Van Dorp, specialist in hout
Van Dorp, specialist in hout
Van Dorp Hout, Zoetermeer
Van Dorp Hout, Zoetermeer
Van Dorp Hout
Van Dorp Hout

De Groene Sector Vakbeurs 2023

In januari luidt De Groene Sector Vakbeurs voor veel groenprofessionals het jaar 2023 in. Na twee 'ontregelde' jaren zal de beurs weer zijn vertrouwde omvang en datum hebben. Het grootste deel van de circa 14.000 bezoekers is hovenier en daarnaast zijn ook boomverzorgers, gemeenten en andere overheden, grootgroenvoorzieners en tuin- en landschapsarchitecten vertegenwoordigd. Deze brede bezoekersgroep past bij de exposantengroep, die ook heel breed vertegenwoordigd is, en varieert van groentechniek en automatisering tot plantgoed en tuinontwerp. Evenementenhal Hardenberg, 10, 11 en 12 januari 2023, 13.00 tot 21.00 uur.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER