Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Open dagen De Schans

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Michael den Beer, donderdag 6 oktober 2022
79 sec


Op 14, 15 en 16 oktober organiseert De Schans open dagen in het nieuwe hoofdkwartier. De nieuwe elektrische Relly-minishovel zal centraal staan tijdens deze drie dagen feest

De Schans is natuurlijk bekend geworden door de stratenmakershulpmiddelen en de minishovels, waaronder de welbekende Knikmops. Tegenwoordig is het assortiment uitgebreid met een elektrische minishovel uit eigen productielijn en een groot aanbod aan bijbehorende hulpmiddelen.


Er lijken wel tientallen redenen om er tijdens de open dagen een groot feest van te maken: het afronden van de nieuwbouw, de productie van de nieuwe elektrische Relly-minishovels, het 25-jarig bestaan van De Schans (inmiddels twee jaar geleden) en nog veel meer. Het mocht door corona allemaal even duren, maar des te meer een reden om er nu een feestje van te maken.

Tijdens de minibeurs zal de nieuwe productielijn en het hele Relly-assortiment centraal staan. Daarnaast zijn er diverse demonstraties en nieuwe producten te bewonderen. Een gloednieuw model bestratingsmachine bijvoorbeeld dat speciaal op de markt is gebracht voor de kleinere stratenmakers en hoveniers. Ook zijn er allerlei nieuwe attributen voor Optimas te zien die nog niet eerder vertoond zijn. 'De open dagen zijn interactief en demonstratief ingestoken. Het is een groot feest,' aldus Jan-Willem Slegh van De Schans.

Wat? Open dagen van De Schans (importeur en fabrikant van minishovels en hulpstukken)
Wanneer? 14, 15, en 16 oktober
Waar? Drielseweg 46A in Hedel

De Relly-minishovel is bedacht, ontwikkeld en gefabriceerd in Nederland en zal worden gedemonstreerd tijdens deze dagen. Het volledig elektrische shoveltje is een uitkomst in dit stekkertijdperk en zal in de toekomst veel van de motorische shovels gaan vervangen. Niet alleen in de groene sector, maar ook vanuit andere branches is er interesse. Tijdens de open dagen kom jij erachter of deze machine misschien wel iets voor jouw bedrijf is.

De toepasbaarheid van de Relly is eindeloos. Er zijn tientallen hulpstukken verkrijgbaar: een bandenklem, betonmolen, balenklem, zoutstrooier, egalisatieframe, diverse legklemmen en maaidekken, een grondboor, heggenschaar en zelfs een graafarm of knijpbak. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan op de Relly worden gemonteerd. Het machientje is dus op meerdere gebieden inzetbaar. Hierdoor verdien je je investering sneller terug.

De Schans is al meer dan 25 jaar het adres in Nederland voor alle minishovels en bijbehorende hulpstukken. De experts uit Hedel importeren Knikmopsen en hebben een eigen productielijn, de elektrische Relly-minishovel. De Relly is volledig in eigen beheer ontwikkeld. Met de Relly zet De Schans een nieuwe norm neer voor gebruiksgemak, inzetbaarheid en duurzaamheid.

'De open dagen zijn interactief en demonstratief ingestoken. Het is een groot feest,' aldus Jan-Willem Slegh

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

AGENDA
Foire de Libramont
vrijdag 26 juli 2024
t/m maandag 29 juli 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Expertdag Duurzaam Gras 2024
dinsdag 1 oktober 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER