Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Open Deur Dagen

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, dinsdag 17 november 2020
122 sec


Coronaproof kijkje bij interessante leveranciers van hoveniersproducten

Het is nog even afwachten of Hardenberg doorgaat, maar met de aangescherpte coronamaatregelen lijkt het onwaarschijnlijk. De behoefte aan live ontmoetingen blijft echter onverminderd groot. De Open Deur Dagen op 5 en 6 februari 2021 spelen daarop in. Hier presenteren diverse leveranciers van tuinmaterialen en tuinmachines hun complete assortiment, aanbiedingen en de laatste nieuwtjes.


Marco van Salm
Marco van Salm

Verschillende exposanten openen hun deuren op eigen terrein, waardoor je als bezoeker echt een 'kijkje in de keuken' kunt nemen. De exposanten kunnen deze dagen geheel naar eigen voorkeur inrichten, met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen. Kortom: het gaat niet om grote beurshallen propvol bezoekers, maar om veilige en kleinschalige bedrijfsbezoeken. Marco van der Salm van Grind Split Discounter, organisator van de dagen: 'Veel hoveniers gunnen zichzelf niet de tijd om zich vrijblijvend goed te oriënteren op nieuwe machines en producten. Terwijl dat juist veel kan opleveren voor hun bedrijf. Op beurzen zijn bezoekjes altijd kort en snel. Daarbij zijn beursstands te klein om alle machines of producten te tonen, laat staan dat je ze ter plekke even kunt uitproberen. Als je langsgaat bij het bedrijf, zie je echt alles en kun je er de tijd voor nemen. Tijdens de Open Deur Dagen ben je overal welkom en kun je op één dag doelgericht een rondje door Nederland maken.'

Wat kunnen hoveniers en groenvoorzieners deze dagen verwachten?

• De deelname is gratis. Het is dus een laagdrempelige manier om in contact te komen met potentiële nieuwe relaties.
• Bezoekers komen langs bij de deelnemende bedrijven op locatie. Hierdoor zien zij direct hoe het eraan toegaat in de praktijk.
• Bezoekers kunnen demonstraties bijwonen en meedoen aan workshops en rondleidingen van de door hen geselecteerde bedrijven.
• Ook op het gebied van social media komen ervaringen, tips en voorbeelden aan de orde; denk aan een noviteiten- en aanbiedingenrubriek op de website.
• Bezoekers kunnen op de website een kaart vinden voor een efficiënt reisschema langs de deelnemende bedrijven.
• Bezoekers kunnen profiteren van diverse mooie beursaanbiedingen.
• Bezoekers kunnen collega´s uit hetzelfde vakgebied ontmoeten, waardoor hun kennis over de producten wordt verbreed.


'Bezoekers zijn ook welkom om op eigen houtje het magazijn te verkennen en alle producten te bekijken en vast te houden'

Deelnemers

Vakblad De Hovenier belde met Adezz, Donar Groen en Grind Split Discounter over hun deelname aan de Open Deur Dagen. Wat laten zij zien? Adezz laat weten het nieuwe distributiecentrum en hoofdkantoor voor Europa, met een totale oppervlakte van 24.000 m2, te laten zien, en daarnaast alle nieuwe items voor het seizoen 2021-2022. Zo is er de mooiste trendy tuininrichting, speciaal voor de hovenier, en zijn er drie nieuwe showrooms, gevuld met de merken Adezz, Forno, One To Sit, Dipott en Furns.
Ralph van der Hulst van Donar Groen laat weten: 'Wij vinden het altijd leuk om mensen ons bedrijf te laten zien. En er is bij ons ook veel te zien voor de vakman. Onze voorraad leent zich uitstekend voor een leuke rondleiding voor jong en oud. Bezoekers zijn ook welkom om op eigen houtje het magazijn te verkennen en alle producten te bekijken en vast te houden. Bij ons staat de koffie klaar!'
Grind Split Discounter laat onder andere zwaar belastbare grindplaten zien, de gemakkelijk te plaatsen randbegrenzing Straightcurve en een nieuwe biologische groene-aanslagverwijderaar op basis van enzymen.


Inschrijven

Meer informatie is te vinden op de website www.opendeurdagen.com. Vanaf 1 januari is de inschrijving voor bezoekers geopend. Hier staat ook het actuele aanbod van de deelnemende exposanten. Inmiddels zijn de volgende deelnemers bekend: Grind Split Discounter, Gebr. Ezendam, Rein Drost Machinehandel, Voets Tractoren en Werktuigen, Adezz, Donar Groen en meer.
Bedrijven die willen deelnemen aan deze dagen op 5 en 6 februari, kunnen zich nog tot 31 december aanmelden op de website.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Boomkwekerij de Batterijen
Wednesday 2 December 2020
Graag info over open deur dagen

download artikel

Tip de redactie

AGENDA
Foire de Libramont
vrijdag 26 juli 2024
t/m maandag 29 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER