Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Cub Cadet lanceert drie modellen met nieuwe hendel-technologie

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, maandag 8 juni 2020
77 sec


De Cub Cadet-vloot krijgt dit zomerseizoen een update. Drie nieuwe modellen worden toegevoegd aan de Zero-Turn XZ5 serie van Cub Cadet, een nieuwe mijlpaal in de evolutie van krachtige zitmaaiers. De XZ5-serie is perfect voor het aanpakken van grote gazons dankzij de nieuwe hendel-technologie en het robuuste ontwerp met heavy-duty componenten en krachtige motoren van Cub Cadet en Kawasaki.


Nieuwe modellen

De nieuw ontwikkelde modellen maken indruk met hun snij- en mulchprestaties. Handige functies, zoals de verstelbare premium-stoel, ultraheldere LED-koplampen, ergonomische zachte handgrepen en rubberen vloermatten, garanderen maximaal comfort.

De XZ5-serie beschikt over een handig zero-turn stuursysteem voor gegarandeerde maximale wendbaarheid en controle. De beschikbare maaibreedtes zijn 107 cm (XZ5107), 127 cm (XZ5127) en 137 cm (XZ5137). In alle gevallen beschikken de nieuwe modellen over een uiterst precieze snijwerking en een uitstekende snij- en mulchprestatie van hun klasse (volgens onafhankelijke testresultaten). De meegeleverde mulchkit en de optionele verzameleenheid maken de XZ5-serie tot een betrouwbare allrounder. Optimale resultaten kunnen snel en gemakkelijk worden behaald, waardoor netjes gemaaide gazons te bewonderen zijn.


De meegeleverde mulchkit en de optionele verzameleenheid maken de XZ5-serie tot een betrouwbare allrounder

Topkwaliteit en hoge duurzaamheid

De krachtige motor en transmissie, hoogwaardige materialen en componenten zoals het ongelooflijk solide stalen maaidek en het lichtgewicht stalen buizenframe dragen allemaal bij aan de indrukwekkende duurzaamheid van de XZ5-modellen. De modellen XZ5 127 en XZ5 137 hebben ook de grootste banden in hun klasse. Hun premium kwaliteit zorgt voor een betere tractie en daarmee voor meer stabiliteit en controle op alle soorten terrein - ongeacht de weersomstandigheden.


Maximaal comfort en indrukwekkende ergonomie

Comfort bieden de zero-turns ook. Het instelbare XZ5-commandocentrum laat zien hoeveel aandacht er aan de ergonomie is besteed. De verstelbare premium stoel is het hoogtepunt met zijn hoge rug- en armleuningen die comfort bieden en de machinist alert houden - zelfs tijdens lange stints. De ergonomische zachte handvatten en rubberen vloermatten houden ook trillingen tot een minimum beperkt, waardoor de machinist ontspannen en gecontroleerd kan werken. Ultrabright LED-koplampen zorgen voor maximaal zicht wanneer de maaiers bij zonsopgang of zonsondergang worden gebruikt.


De ergonomische zachte handvatten en rubberen vloermatten houden ook trillingen tot een minimum beperkt

Beschikbaarheid

De nieuwe Cub Cadet XZ5 zero-turn zitmaaiers worden op tijd voor het zomerseizoen 2020 uitgebracht. Binnen de Benelux is MTD Products de importeur van Cub Cadet.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER