Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Uitzendbureau AB Midden Nederland neemt hoveniers in vaste dienst

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
vrijdag 20 september 2019
41 sec


AB Midden Nederland is een coöperatie die de continuïteit van boerenbedrijven wil waarborgen. Door de jaren heen is het uitzendbureau uitgegroeid naar meerdere sectoren, waaronder het hoveniersvak.


Groenvoorziening is een prachtig vak. Dat ervaren de groenspecialisten van AB Midden Nederland iedere dag. Of het nu gaat om de aanleg van een tuin, het onderhoud in het stadsplantsoen, het verzorgen van een boom in de binnenstad of het maaien van een sportveld, het zijn allemaal werkzaamheden waar medewerkers van AB Midden Nederland blij van worden.

Korte en langdurige projecten

AB Midden Nederland levert een breed scala aan medewerkers met onder andere hoveniers, greenkeepers, bosmaaiers en maaimachinisten. De vakkrachten kunnen voor korte en langdurige projecten worden ingehuurd. Bij AB Midden Nederland heerst een cultuur van aanpakken in een gemoedelijke, informele sfeer.


In vaste dienst

AB Midden Nederland neemt medewerkers in vaste dienst. Op die manier staat het uitzendbureau garant voor de kwaliteit die geleverd wordt. Kom langs op de Nationale Demodag Hoveniers om kennis te maken. Dan kunnen de mogelijkheden voor uw bedrijf besproken worden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een afspraak op een van onze kantoren. Wij hebben vestigingen in Houten, Bunschoten, Barendrecht, Sliedrecht, Veenendaal en Zaltbommel.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Groenversneller
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER