Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Uitgeverij NWST zoekt: groene vingers!

(redacteur, 32-40 uur)


Nee hoor, echte groene vingers heb je niet nodig om voor de grootste groene uitgever van Nederland aan de slag te gaan. Wel een gezonde dosis nieuwsgierigheid en plezier in schrijven voor print en online. Klopt dat voor jou? Dan hebben wij een leuke baan!

In Nijmegen maakt uitgeverij NWST vakbladen voor de groene sector. We houden van print, maar online en social media spelen een steeds grotere rol. We groeien en daarom zoeken we een nieuwe redacteur.

Wat ga je doen
Wat je zoal gaat doen? Je schrijft artikelen voor de bladen en short copy voor de websites. Ook onderhoud je contacten met mensen in ons netwerk en blijf je via diverse kanalen op de hoogte van trends.

Wat we bieden
Je komt te werken in een klein, gemotiveerd team, waar een informele werksfeer en onderlinge betrokkenheid hoog in het vaandel staan. We werken in een historisch pand in het centrum van Nijmegen, waar we dagelijks samen lunchen. Je krijgt veel ruimte om zelfstandig diverse taken op te pakken en jezelf te ontwikkelen tot een echte deskundige en kenner van de groene markt.

Wat we zoeken
Je specifieke achtergrond vinden we minder belangrijk dan je enthousiasme en motivatie. Belangrijkste eigenschappen zijn daarom enthousiasme en plezier in het werk.

Verder komt het volgende van pas:
- hbo- of wo-werk- en denkniveau
- gevoel voor mensen
- een goed gevoel voor taal

Meer informatie en solliciteren
Enthousiast? We horen graag van je! Verras ons met je cv en motivatiebrief (via lieke@nwst.nl). Heb je nog vragen? Bel naar 024-3602454 of mail naar kelly@nwst.nl.

Rechtsboven op deze site kun je doorklikken naar de andere bladen. Onder het kopje 'archief' zijn alle edities in te zien. Ook leuk: onlangs gaven we onze lezers een kijkje achter de schermen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

VACATURES
GREENFORUM