Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

NWST NeWSTories BV is op zoek naar een senior accountmanagerGroene vingers heb je niet nodig om bij NWST NeWSTories te werken, wel een onuitputtelijke dosis nieuwsgierigheid, een groen hart en oprechte interesse in de groene sector. In verband met de explosieve groei in 2016 en 2017 zijn wij op zoek naar versterking van onze sales. Wij zoeken een creatieve, enthousiaste netwerker met uitstekende contactuele en commerciële eigenschappen.

NWST NeWSTories BV is op zoek naar een:

senior accountmanager

Creatieve netwerker met een groen hart

Wat bieden wij?
Werken binnen een vooruitstrevend mediabedrijf in een jong en gedreven team. Gepassioneerde collega's met liefde voor het on- en offline uitgeefvak en belangstelling voor de groene openbare ruimte. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een competitief salaris.

Functie-eisen
Je werkt en denkt op hbo-niveau en hebt ervaring in sales. Kennis van de groene sector is geen must, maar wel een pre. Wij verwachten dat je een diepgaande relatie opbouwt met onze partners en hen overtuigt van de meerwaarde van NWST.
Vanzelfsprekend ben je energiek, proactief, doortastend, resultaatgericht en ondernemend, maar bovenal communicatief zeer sterk!

Geïnteresseerd?
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en voel jij je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar NWST NeWSTories BV t.a.v. Peter Jansen: project@nwst.nl.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met CEO Hein van Iersel: 06-533 63 062 of uitgever Alberto Palsgraaf: 06-20436728.


NWST NeWSTories BV is een crossmediaal mediabedrijf in Nijmegen. Naast het uitgeven van een aantal on- en offline platforms voor de groene sector verzorgen en organiseren wij kennisdagen, congressen en symposia. NWST bestaat in 2018 dertig jaar en is tien mensen klein.


Download PDF

VACATURES
GREENFORUM