Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Als muziek in de oren!

woensdag 30 mei 2018

Bluetooth Dynamic BT
Stihl heeft een paar gehoorbeschermers met Bluetooth opgestuurd naar de redactie.

De Dynamic Bluetooth (BT) beschermt het gehoor van de gebruiker en kan tegelijkertijd muziek- of audiobestanden afspelen via een Bluethooth-verbinding. De koptelefoon kan gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een telefoon (Bluetooth 4.0). Daarmee is het ook mogelijk om met de gehoorbeschermer te bellen, gesprekken te beantwoorden, te horen dat er gebeld wordt, et cetera. De accu gaat tot 28 uur mee voordat deze opgeladen moet worden.

We mogen een aantal van deze gehoorbeschermers verloten. Als tegenprestatie willen we graag weten wat de ervaring ermee is en een korte recensie in het blad plaatsen. Kans maken op een exemplaar? Mail de redactie!

De winnaar wordt binnenkort bekendgemaakt.


REACTIES
Wilco Roskam | 10 juni 2018 | 08:38
Hallo, ik ben werkzaam als Greenkeeper op Golfclub Zeewolde. Waar veel word gewerkt
met grote machines die veel geluid maken. Ik zal graag de Dynamic bluetooth willen testen om er vervolgens een recensie over te schrijven.


Bram Cuppen | 3 juni 2018 | 21:47
Ik werk als terreinmeester in Haarlem en werk veel met machines (bosmaaier, rugblazer, kettingzaag) en op de trekker. Doe nu soms de oortjes van mijn koptelefoon onder mijn gehoorbeschermers maar dat zit voor geen meter. Deze gehoorbeschermers zouden ideaal zijn voor mij werk! Uiteraard schrijf ik dan een leuke review over het gebruik van deze gehoorbeschermers.
arjan bambacht | 1 juni 2018 | 17:55
graag wil ik de gehoorbeschermers testen ik zit dagelijks op de tractor om de kunstgrasvelden te onderhouden, dus is bescherming belangrijk en muziek en toch bereikbaar een mooie toegevoegde waarde.
Jan Middelburg | 1 juni 2018 | 16:37
Super actie, mooi voor mijn kleinzoon, kan hij vast wennen aan het gebruik van gehoorbescherming en zien dat dit niet altijd vervelend is om te dragen.
Hij doet LAS Twello, denk dat zijn klasgenoten jaloers worden.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM