Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Wijchense hovenier slachtoffer van roof

dinsdag 27 maart 2018

Hovenier Schraven uit Wijchen is het afgelopen weekend slachtoffer geworden van roof. Een bedrijfsbus werd opengeknipt en gedeeltelijk leeggehaald. Enkele elektrische gereedschappen werden gestolen.

Eigenaar van het hoveniersbedrijf René Schraven stelt in de Gelderlander dat de criminelen een boormachine en elektrische heggenscharen inclusief accu's hebben meegenomen. Hij merkt op dat de dieven waarschijnlijk niet met hun handen werken, aangezien het handgereedschap nog op zijn plek lag.

Camera's
De dader is zeer waarschijnlijk op camera vastgelegd. De roof vond het afgelopen weekend plaats en de beelden moeten nog worden bekeken. Een medewerker van het bedrijf ontdekte dat er een gat in de bus zat; de enige bus waar nog gereedschap in lag. Het bedrijf werkt met in totaal negen bussen. Mogelijk heeft iemand een medewerker met de apparatuur bezig gezien en toen het kenteken opgeschreven.

Afgesloten terrein
Volgens Schraven zijn de bussen niet zomaar te bereiken, aangezien ze op een afgesloten terrein staan. Ondanks de al aanwezige camera's, komen er nog een aantal bij. Ook wordt er meer verlichting opgehangen, zegt hij. De eigenaar stelt dat het de eerste roof in 33 jaar was voor het bedrijf, en hopelijk ook de laatste keer.

Bron: de Gelderlander

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM