Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Eerste accugrasmaaiers van Stihl op komst

dinsdag 13 maart 2018

De Stihl RMA 339 C
De omschakeling van de merknaam Viking naar Stihl is bij de accugrasmaaiers al een feit. Dit jaar komen de eerste Stihl-accugrasmaaiers op de markt.

Groen wordt oranje: vanaf 2019 verdeelt de Stihl groep het volledige productaanbod van tuinmachinesproducent Viking onder het merk Stihl. In het kader van die omschakeling komen deze lente al alle accugrasmaaiers in het kenmerkende oranje van Stihl op de markt.

Lithium-ionaccu's
In totaal omvat het aanbod voor de klant vier grasmaaiers met opvangbox en een snijbreedte van 33 tot 46 cm, verschillende uitrustingsvarianten en een mulchmaaier. De maaiers zijn uitgerust met lithium-ionaccu's uit de Stihl Compact en Pro accusystemen. Daarnaast kunnen de accu's ook in alle andere tuinmachines van hetzelfde accusysteem gebruikt worden.

Stihl komt met vijf modellen: de grasmaaier RMA 235 (compact accusysteem), de grasmaaier RMA 339 C (compact accusysteem), de grasmaaier RMA 443 TC (pro accusysteem), de grasmaaier RMA 448 TC (pro accusysteem) en de mulchmaaier RMA 2 RT (pro accusysteem). Meer informatie per model vind je hier.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM