Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Open avond Helicon MBO Velp op 20 maart

vrijdag 9 maart 2018

Locatie Velp
Vanaf volgend schooljaar gaan Helicon MBO Apeldoorn en Helicon MBO Velp samen verder op de huidige locatie van Velp. Op dinsdag 20 maart organiseren zij een open avond op deze locatie en kunnen bezoekers kennismaken met docenten en leerlingen van alle opleidingen.

Door het samengaan van de twee locaties zijn er nu meer opleidingsmogelijkheden in Velp. Bijvoorbeeld op het gebied van de groene leefomgeving. Op niveau 2 kunnen toekomstige medewerkers buitenruimte de opleiding Bos- en natuurbeheer gaan volgen. Hierdoor is deze opleiding nu van niveau 2 t/m niveau 4 te volgen. Op niveau 3 en 4 kunnen leerlingen zich specialiseren in de boomverzorging als European Treeworker. Deze opleiding is alleen in deeltijd te volgen. Ook het volgen van een brede groene niveau 1-opleiding (entree) behoort tot de mogelijkheden.

Activiteiten
Naast presentaties van de opleidingen zijn er andere activiteiten. Zo kan in de aula geklommen worden onder leiding van de opleiding 'Outdoor en recreatie' en is er een demonstratie door de zaagteams. Ook studentenorganisaties zijn aanwezig. Aanmelden kan via de site van Helicon. In plaats van de eerder aangekondigde 20:00 uur, duurt de open avond tot 21.00 uur.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM