Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Eerste exemplaar De Hovenier uitgereikt op de Groene Sector Vakbeurs

dinsdag 9 januari 2018

Uitgever Alberto Palsgraaf reikt het eerste exemplaar van De Hovenier uit aan Ben van Ooijen (Tuinen van Appeltern)
Op de eerste dag van de Groene Sector Vakbeurs heeft uitgever Alberto Palsgraaf het eerste exemplaar van het nieuwe vakblad De Hovenier uitgereikt aan Ben van Ooijen, directeur van de Tuinen van Appeltern. Ben van Ooijen toonde zich enthousiast: 'De hovenier verdient een eigen vakblad.'

Ben van Ooijen is een van de professionals uit de hovenierssector die in het eerste nummer van De Hovenier aan het woord komen. Verder wordt de eerste editie onder meer gevuld met een verslag van een forumdiscussie over de duurzame tuin en een gebruikerstest met accubladblazers van diverse fabrikanten, en bijt Jacco Wisman (Eshuis Hoveniers) het spits af in de nieuwe rubriek 'De hovenier uitgekleed'.

Divers en praktisch

Aan de wieg van het nieuwe vakblad De Hovenier staan hoofdredacteur/ceo Hein van Iersel en uitgever Alberto Palsgraaf. Zij merkten op dat er weliswaar legio tuinbladen zijn, maar geen vakbladen voor de volledige hovenierssector. Het nieuwe magazine richt zich nadrukkelijk op álle hoveniers, met artikelen over diverse onderwerpen, elk met een praktische insteek en gericht op de echte vakman.

Controlled circulation
De Hovenier verschijnt acht keer per jaar in een gemiddelde oplage van 4500 stuks en wordt verspreid via controlled circulation, wat betekent dat elke geregistreerde hovenier een gratis abonnement kan aanvragen. Op www.vakbladhovenier.nl worden lezers daarnaast dagelijks op de hoogte gehouden met actuele nieuwsberichten, vacatures en andere interessante content. De Hovenier is een uitgave van uitgeverij NWST NeWSTories uit Nijmegen, uitgever van de vakbladen Stad+Groen, Stad+Blauw, Boomzorg, Greenkeeper, Fieldmanager en Boom in Business.

Meer informatie of kennismaken? Het team van De Hovenier is alle dagen aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs en staat je graag te woord in standnummer 701.

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Henk Vlug | 11 januari 2018 | 18:33
Geweldig blad! Dit had de sector hard nodig. De mooie glossy vormgeving staat garant voor een goede toekomst. Proficiat!
Alexander | 9 januari 2018 | 14:40
Leuk zo blad wij gaan ook met team van onlinegroen.nl
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM