Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Introductie Waterkracht Weedmaster in Nederland

maandag 8 januari 2018

Almat Laren heeft op 14 december 2017 als eerste distributeur in Nederland een contract getekend met Waterkracht voor de distributie van kokend heetwater onkruidmachines.

Vanaf 2018 bedient Waterkracht onder de merknaam Waterkracht Weedmaster de markt met een productlijn die volledig in huis ontwikkeld en geproduceerd wordt.

Het merk voert een complete productlijn, die loopt van een instapmodel voor de hovenier tot een model uitgerust met de 'Vision-technologie' voor de gemeentelijke reinigingsdienst. Daarbij werkt het met distributiepartners.

Keuze voor samenwerking
Waterkracht heeft ruim 45 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van hogedrukreinigingsapparatuur en is al 25 jaar actief in het ontwikkelen en produceren van kokend heetwater onkruidmachines. 'De huidige en toekomstige marktontwikkelingen zijn voor Waterkracht als ontwikkelaar en producent van de kokend heetwater onkruidmachines aanleiding dichter op de markt te kruipen. Daarmee krijgt zij een beter inzicht in de wensen en eisen van de klant, hetgeen Waterkracht in staat stelt met deze feedback haar productlijn op hoog niveau te houden', zo meldt het persbericht.

Almat Laren heeft een aantal jaren ervaring met heetwatertechniek en onkruidbeheer met kokend water. De keuze voor een nauwe samenwerking met Waterkracht komt voort uit de korte lijnen binnen Waterkracht en 'het spreken van dezelfde taal', aldus de partijen. Met Waterkracht als partner kan Almat zijn klanten een nog hoger kwaliteitsniveau bieden in onder andere verkoop, advies en aftersales.

Op de foto: Gerko Roekevisch (l, Almat) en Hans Gilbers (Waterkracht) bij de officiƫle contractondertekening

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM